otomatik kapı kilit

uzman8181

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
her akşam merivamın kapısını uzaktan kumanda ile kitliyorum ama sabah açık oluyor gündüzde uzun süre aracın yanına uğramadığımda kapıyı açık buluyorum arkadaşlar servis yorum yapamadı bilgisi olan varmı

kumandadan kilitledikten sonra kontrol ediyormusunuz kapı kilitlendimi diye, birde benim araçta şöför kapısı kapanmadan araba kilitlenmiyo kilitlensede hemen geri açılıyo belki onunla ilgili birşey olabilir

Kapı switch leri düzgün çalışıyor mu acaba?

'Servis yorum yapamadı'

Ne kadar beklendik bir olay:bir:

Yaşadığım tecrübelerden yola çıkarak;

- Yedek anahtarla oynayanlar oluyor mu? (çocuklar anahtarla oynamayı çok severler)
- Ben bazen cebimde anahtarla TV karşısında uyurum, sağa sola dönerken anahtarın üzerine yatınca kapılar açılabilir.
- Aracın yedek anahtarı nerede duruyor? (bazıları bagaja yedek anahtar felan koyar, ya da biz gençken babamız yattıktan sonra araçla bir tur atardık, öyle bir durum olabilir mi?)
- Araca alarm falan takıldı mı?
- Herhangi bir kapısının kiliti bozuksa kilit devreye girmez ama bu durum serviste zaten görülürdü. Aracı servise bir geceliğine bırakın bakalım ne olacak? Sorun devam ederse özellikle elektrik sisteminin iyi bir usta tarafından elden geçirilmesi gerekecektir.

Geri