otomatik diesel corsa buldum fiyat nasıl

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zafzaf00
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
şu 1.7 dti ların otomatiği olsaydı keşke. taş gibi isuzu motor işte...

GM ve Fiat Group’un ortak kurduğu PowerTrain adlı şirket tarafından geliştirilen platformda yükselen 1.3 litrelik 16V’li 2.ci nesil commonrail enjeksiyon sistemini kullanan CDTİ motor 4000d/dk’da 70hp güç üretiyor. 1750 d/dk’da ise maksimum torkunu veriyor. Aynı platformda yapılan değişiklikler ile 90hplik 4000d/dk’da 200nm’lik tork veren bir versiyonuda buluyor. Bu 90hplik motor Astra’daki ile aynı versiyon değişken geometrili turbosu sayesinde tüm devirlerde torkunu hissettiren motor 6 ileri şanzıman ile sunuldu. Fiat Group motorlarının aksine triger kayışı yerine tahrik zinciri kullanan CDTİ serisi yüksek kaliteli üretimi sayesinde platform kardeşlerinden çok daha dayanıklı bir üretimdir
kendi yazımdan bi parça sanırım yeterli bi cevap , ha cdti ha multijet kimse bunu söyleme hakkına sahip değil

100.000km'de bir easytronic şanzuman alacaksınız bence iyi bir düşünün... ben pek sıcak bakmıyorum açıkcası...

serviste bi expert yaptır beğendiysen al güzel araba dizel otomatik daha ne olsun :)

serviste hiç ekpertiz yaptırmadım. bu nedenle serviste yaptırsam ve aldıktan sonra şanzımanda veya trigerde vs bir yerde bir sorun çıkarsa servisin bir yükümlülüğü oluyormu. kardeşim sen temiz dedin şimdi yap bakalım deme şansımız varmı?
birde bu araçlarda debriyaj ömrü değişkenmidir. kullanımla ilgilimidir. yoksa otomatik olduğundan atıyorum 100000 km gidermi...
triger zincirli herhalde. bunun değişim periyodu nedir...

100.000 Km tam şanzımanın arıza zamanı gelmiş 2006'da 2.500 lira falan tutuyordu hiç tavsiye etmem klasik otomatik şanzımanlı bir araç tercih edin. yokuşlarda gec kalıyor eşiniz için uygun degil

bu arabanın neyine özenip alıyorsun anlamadım şimdik trıptonik bir arıza versin bir corsa versen anca düzelirr ikincisi dizel motor cok ufak bunlarda bir kötü mazot al en az 6 ,000 ytl gidecek üç km cokkkk alsan da elinde kalacakk ileride paraya ceviremiyecen 4. eski kasa yenisi kaç lira yaf bunlarınnnn yav arkadaşım akılı ol amann diyim bulaşmaa asrın hatasını yaparsın git 16.000 ytl ye 2001 model astra cd al babalar gibi bin piyasada çok termizini de bul daha ne istiyonnn genede sen bilirsin

yok ya kaçırmaz onu kım diyorrr saçmalıkkkk biri diyor 1000 kişi inanıyorr yapmayın arkadaşlar kaçırmaz da kötü yanlarını yukarıda sıraladım halen yok ben alacam diyorsanız gidin alın yarın da forumda aman araba şöle böle derseniz güleriz sadeceee:):):):)

yok ya kaçırmaz onu kım diyorrr saçmalıkkkk biri diyor 1000 kişi inanıyorr yapmayın arkadaşlar kaçırmaz da kötü yanlarını yukarıda sıraladım halen yok ben alacam diyorsanız gidin alın yarın da forumda aman araba şöle böle derseniz güleriz sadeceee:):):):)
bende diyorum kaçırıyor
1.6 meriva easytronik

Geri