otomatik cam sorunu

ozgur_dezen

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar bugun vectramda bisey farkettim.... camlar otomatik oldugundan onceden cami kaptamak istedigimde tusa 1 defa sert bastigimda otomatik kapaniyordu.ama bugun herseyi yapmama ragmen olmadi sertte bastim olmadi cami kaptmak istedegimde hep dugmesine basili tutman gerekiyor neden acaba ? bilen arkadaslar yardim lutfen... :confused: :confused: :confused:

genelde kutup başını söküp takınca oluyor..cam kapandıktan sonra tekrar 2 sn düğmeye basılı tut duzelir..

son zamanlarda akunun kutuplarını cıkardıysan olabılır programlanması gerekır benımde basıma gelmıstı 2004 corsamda gecen aku bıttı (aksama kadar radıo dınledık aracta sette var)arabaya bınınce kontagı cevır calıstırma camları tamamen ac tamamen kapart bırkac kez dene bunu ve sonra aracı calıstır yıne acıp kapama yap buyuk ıhtımalle olacaktır yalnız sorun dedıgım gibi programlanması gerek

arkdaşım arabayla camla oynamaya gerek yok.camı kapat.düğmeyi bırak sonra tekrar 2 sn düğmeye basılı tut ve bırak..

arkadaslar soylediklerinizi deniycem insallah olur bu arad hizli cevaplariniz icin sagolun...olur veya olmazsa yine burada soylerim....

Kardeş Kontaği Kapatip Aç Camlari Kapat Cam Butonuna Sirasiyla 2-3 Saniye Basili Tut Tüm Camlar Için Bunu Yap Ozaman Düzeliyor Kumanda Ile Kitlidiğinde Bile Cam Açiksa Kapaniyor Cam

Kardeş Kontaği Kapatip Aç Camlari Kapat Cam Butonuna Sirasiyla 2-3 Saniye Basili Tut Tüm Camlar Için Bunu Yap Ozaman Düzeliyor Kumanda Ile Kitlidiğinde Bile Cam Açiksa Kapaniyor Cam

sagol arkadasim yaptim oldu...

ve ooteki cevap yazan arkadaslar sizde sagolun...verdiginiz blgileri harfiyen uyguladim ve oldu herpiniz sagolun

bılgı ıcın tesekkurler

Bir de kapılar kilitli değilse basılı tutup bırakınca otomatik açılıp kapanabiliyor, ama kapılar kilitliyse bastıgın sürece kapanıp açılıyor.

Bir de kapılar kilitli değilse basılı tutup bırakınca otomatik açılıp kapanabiliyor, ama kapılar kilitliyse bastıgın sürece kapanıp açılıyor.

bu bahsettiğiniz özellik corsada da varmı?

Geri