otomatik astram stop ediyor..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan seawyer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

seawyer

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhabalar...
2000 astra 1.6 cd otmatik arabam kısa süreli durduğum zaman (ışıklarda durduğum zaman) vites D pozisyonunda ve ayağım frende iken devir düşüyor ve stop eder gibi oluyor akü lambası yanıyor fakat son anda toplayarak kendini devir yükseliyor.
daha sonra D pozisyonunda ayağımı frenden cekerken aynı olay kalkış esnasın da da oluyor.
aracım tüplü fakat bunu hem benzinde hemde tüpte yapıyor özellikle fanı ve klimayı devreye aldığımda yapıyor.

düşünceleriniz nedir arkadaşlar??

ariza isigi yaniyormu?
arizayi okut bak,
eger yoksa bir güzel bigaz kelebegi temizligi arti tüm kanallari ve hortumlari temizlet..egr yi temizlet,olmadi en son debimetre...
yani en önce ekonomik ucuzundan temizlik
gecmis olsun.

herhangi bi arıza ışığı yanmıyor. temizlik derken bu karbon clean yapıldı bikaçkez fakat sanayiden cıkayın tekrar aynı şey oluyor 1 hafta geçmeden.

ariza isigi yaniyormu?
arizayi okut bak,
eger yoksa bir güzel bigaz kelebegi temizligi arti tüm kanallari ve hortumlari temizlet..egr yi temizlet,olmadi en son debimetre...
yani en önce ekonomik ucuzundan temizlik
gecmis olsun.

+1

EGR ve Boğaz kelebeğini temizletirseniz sıkıntı kalmayacağını düşünüyorum.

Çok teşekkür ederim ...
bu söylenenleri bu hafta içi yapacağım. geri beslemesini yapacağım burda

Merhabalar...
2000 astra 1.6 cd otmatik arabam kısa süreli durduğum zaman (ışıklarda durduğum zaman) vites D pozisyonunda ve ayağım frende iken devir düşüyor ve stop eder gibi oluyor akü lambası yanıyor fakat son anda toplayarak kendini devir yükseliyor.
daha sonra D pozisyonunda ayağımı frenden cekerken aynı olay kalkış esnasın da da oluyor.
aracım tüplü fakat bunu hem benzinde hemde tüpte yapıyor özellikle fanı ve klimayı devreye aldığımda yapıyor.

düşünceleriniz nedir arkadaşlar??

selam.arızanız elektriksel diye düşünüyorum.akünüz yetersiz olabilir veya arabanız yeterince şarj olmuyor.

bende şarj dinamosu diye düşündüm. aracı şarj etmiyor sanırım.

Direk EGR'den başla..önce temizlet olmadı değiştir.
Bunları yapmadan başka da bir şeyi kurcalatma (bu söylediğim kurtarmazsa büyük ihtimal kurum temizliğine gidilecek).

Geri