otomatik araçlarda lpg..???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HAGI
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
benzin iyidir az gezecekseniz :)

Yok murat onun yerine dizel olsun çok gezeceksin :dil:

selim abi arac alırken sırf benzinli aradım lpg olanları direk eledim.. kasım da aracı aldım 45850 km de , mart ayi bitmek üzere 51.xxx km deyim. az gezerim öz gezerim benzinli olsun sorunsuz olsun : )

Selim abim buda opel miş... ama ben opel sevmiyorum artık :D

selim abi arac alırken sırf benzinli aradım lpg olanları direk eledim.. kasım da aracı aldım 45850 km de , mart ayi bitmek üzere 51.xxx km deyim. az gezerim öz gezerim benzinli olsun sorunsuz olsun : )
Güle güle kullan Murat Allah kaza bela vermesin..bizim ki latife

Selim abim buda opel miş... ama ben opel sevmiyorum artık :D
Hayırdır nadir opelden bıktıran ne lpg mi opel mi?
alıtndaki arabanın yaşında başka araba olsa inan şimdikinden daha nefret ederdin.Bak alman forumlarına giriyor yardım ediyorum boş zamanlarımda inan VW BMW şikayetleri opelden fazla...yok birinin diğerinden üstünlüğü.yaş ilerledikce araba dökülür.Ha ben opelcimiyim dersen valla bütceye göre opelciyim :) param olunca sıfır mercedese bindim yeri geldi audi bmw ye baktım opelle kıyasladım opel aldım. iki katı ucuz aynı konfor omega sport verdi..şimdi opelde alterativ yok galiba nasip olursa tabii skoda dizel..al altımdaki 4 sene oldu saat gibi maşalllah diyorum ya şikayet araç dökülünce yaş ilerleyince bu her arabada aynı..senin araba iyi :) bir buji kaplosu için yorgan yakıyorsun sen :dil:

Hayırdır nadir opelden bıktıran ne lpg mi opel mi?
alıtndaki arabanın yaşında başka araba olsa inan şimdikinden daha nefret ederdin.Bak alman forumlarına giriyor yardım ediyorum boş zamanlarımda inan VW BMW şikayetleri opelden fazla...yok birinin diğerinden üstünlüğü.yaş ilerledikce araba dökülür.Ha ben opelcimiyim dersen valla bütceye göre opelciyim :) param olunca sıfır mercedese bindim yeri geldi audi bmw ye baktım opelle kıyasladım opel aldım. iki katı ucuz aynı konfor omega sport verdi..şimdi opelde alterativ yok galiba nasip olursa tabii skoda dizel..al altımdaki 4 sene oldu saat gibi maşalllah diyorum ya şikayet araç dökülünce yaş ilerleyince bu her arabada aynı..senin araba iyi :) bir buji kaplosu için yorgan yakıyorsun sen :dil:

Selim abi opel bende bir sevda idi sorma abim opel aracımı almadan önce anahtarlığını aldım :D ama şu yurdumun işini bilmez ustaları ve o kadar çakma parça yüzünden birde üzerinde sadece GM yazıyor diye öpmek istemelerinden içime daral geldi. Ve opelden bu yüzden soğudum yeminle. Ya değilse dedim gibi opel bende bir tutku idi. Şimdi karabelma yani benim aracım açarım tavanını efil efil giderim. Ha bu arada abim kabloda sorunu çözemedin dış kısmı resmen parça pinçik olmuş durumda ama hayret sağa sola atlama yapmıyor :rakir::rakir: o şekilde devam ediyorum :bir:

Geri