otomatik araçlarda lpg..???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HAGI
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
benim aracım 2007 astra enjoy otomatik hangi marka lpg önerirsiniz arkadaşlar ? aracım cok yakıyor hesaplayamıyorum bile :)

okan konu hortlamış biraz sanki:D

Konu hortlamasına hortlamış ama güzel bir konu dördüncü sıradaki mesajlardan gördüğüm kadarı ile 2008 yılının mesajları şu anda aracı otomatik olup lpg tüketimleriniz ne durumda arkadaşlar?

Konu hortlamasına hortlamış ama güzel bir konu dördüncü sıradaki mesajlardan gördüğüm kadarı ile 2008 yılının mesajları şu anda aracı otomatik olup lpg tüketimleriniz ne durumda arkadaşlar?

lpg ve otomatik. sensiz asla:)

artık kullanıcı daha bilinçli haliyle ustalarda öyle. tamamını kasdetmiyorum tabi.bir kez lpg denedim bir daha işim olmaz:(

artık kullanıcı daha bilinçli haliyle ustalarda öyle. tamamını kasdetmiyorum tabi.bir kez lpg denedim bir daha işim olmaz:(

Aynı fikirdeyim bir kere bu hatayı yaptım daha da buluşmam bu işi.

Boşuna mı benzin veya mazot diyorum :). Ben aracımı 2 günde bir kullanmak suretiyle yakıttan % 50 tasarruf yapıyorum, tavsiye ederim :).

Savaş abi aslında ben bu lpg konusunda çok yazla yazıyorum ama şu bir gerçek ki harbiden LPG iş değil. Aracın canına okuduğu yetmiyor sinir harbi cabası... en güzeli ekonomik tercihler yeni teknolojiler bunlar olduktan sonra LPG sadece ocakta yanacak bir gaz o kadar.

Savaş abi aslında ben bu lpg konusunda çok yazla yazıyorum ama şu bir gerçek ki harbiden LPG iş değil. Aracın canına okuduğu yetmiyor sinir harbi cabası... en güzeli ekonomik tercihler yeni teknolojiler bunlar olduktan sonra LPG sadece ocakta yanacak bir gaz o kadar.
nadir paran olacak bu devirde aha buna bineceksin 1.5 litre benzin 500km yol :)

iaa-2011-opel-ampera-steht-kurz-vor-dem-markstart-small_2.jpg

2012-Opel-Ampera-04.jpg

Geri