Otomatik arabalardan gelen uğultu...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xivri
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xivri

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Selamlar. Astra 1.6 elegance otomatik araç sahibiyim. Aracım 80 90 km. de seyrederken daha doğrusu 90 da seyrederken ayağınızı gazdan çektiğinizde araç hız kaybetmeye başladığında ibre 80 km yi gösterirken araçta bir uğultu oluşuyor. Birkaç otomatik araç kullanan kişiye sordum kendilerinde de bu sesin geldiğini söylediler. Acaba otomatik araçların hepsinde bu durum var mıdır ? Sizlerinde bilgilerini almak isterim. Teşekkürler Saygılar.....

aracım otomatik omega bahsettiğin şekilde veya başka türlü bi ses ne benim aracımda ne de siteye üye diğer 2 arkadaşın aracında ( sürekli beraberiz ve araçlarımızı kullanırız ) yok.

Çok sinir bozucu bir durum. Yani bu sesin normal olmaması lazım. Ama dediğim gibi bir kaş kişinin bütün otomatiklerde uğultu gelir demeleri. Beni arada bırakıyor... Bir servise göstermek lazım...

bir ustaya git ve sanzumani bir yaglat, belki sanzuman yaginin omru bitmistir, metaller arasinda olusan surtunmeden dolayi ses yapiyor olabilir. ama sakin butun otomatikler boyledir deme, eger dedigin gibi bir sey olsaydi, bugune kadar bu sitede bu tartisilirdi, benim aracimda otomatik ve 165000 de daha tik yok.

uğultu sesi gelmez bence gösterin servise

Teşekkür ederim herkese...

dikkat yanlız arkadaşınki galiba tam otomatik değil.

bendede aynı sorun var...sanki araba ıslık çalıyormuş gibi bir ses geliyo..

bendede aynı sorun var...sanki araba ıslık çalıyormuş gibi bir ses geliyo..

Servise gösterdim. Abs poryası mı dediler forya mı öyle bişeydi. 250 - 300 tl civarında bir masrafı olduğunu söylediler...

Geri