Otogaza Zam

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sssguler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sssguler

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar her akşam iş dönüşü manavkuyudaki shell benzin istasyonunun ordan geçiyorum. Otogaz 1,52 tl idi. Dün bide baktım 1,61 tl olmuş. herkese geçmiş olsun. biz arabamız az yaksın die uğraşalım. mümkün mü sizce?

Zamlar nedense hemen geliyor ama indirim oLdu mu hiç oralı olmuyorlar.. Benzin ve gaz fiyatlarının düşeceği hakkında haber vardı ama sonuc ne oldu bilmiyorum...

EPDK şiketlere fiyatlarını düzenlemeleri için 20 gün süre verdi ya. Bu uyanık arkadaşlarda fiyatı arttırıp. Sonrada EPDK nın yazısına istianaden indirim yapacaklar. Yani fiyatlar bir süre sonra yine düşecek ama değişen birşey olmayacak. Hükümet bu tekel arkadaşların canını öyle bir yakıp fiyatlandırma ile ilgili öyle bir düzenleme yapmalı ki böyle fahiş fiyatlar olmasın. Tabi bu arada kendi aldığı tatlı vergidende fergat etmeli.

hangi devlet o ? bizim t.c mi ? aldığı vergiden feragat edecek olan

tüm dünyada lpg düşer bir tek tc. zam olur.Burası Türkiye

Güzelim memleketimin herşeyi aynı. alışveriş merkezleri de indirim yapacakları zaman önce bindirim sonra indirim:)))))))))

EPDK şiketlere fiyatlarını düzenlemeleri için 20 gün süre verdi ya. Bu uyanık arkadaşlarda fiyatı arttırıp. Sonrada EPDK nın yazısına istianaden indirim yapacaklar. Yani fiyatlar bir süre sonra yine düşecek ama değişen birşey olmayacak. Hükümet bu tekel arkadaşların canını öyle bir yakıp fiyatlandırma ile ilgili öyle bir düzenleme yapmalı ki böyle fahiş fiyatlar olmasın. Tabi bu arada kendi aldığı tatlı vergidende fergat etmeli.

kısacası

bende az yaksın diee tüp taktırıyorum yapın bakalım zam yapınnn :@ :@ :@

Geri