Otobüslerde internet

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Blackram
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Blackram

Kayıtlı Kullanıcı
06-Ankara
Arkadaşlar çok merak ediyorum: Bu şehirlerarası otobüslerde internet nasıl oluyor. Hemde kablosuz... Bizim arabalara da olur mu acaba :D, internetten baktım bulamadım.

Arkadaşlar çok merak ediyorum: Bu şehirlerarası otobüslerde internet nasıl oluyor. Hemde kablosuz... Bizim arabalara da olur mu acaba :D, internetten baktım bulamadım.

GPRS/EDGE sistemini kullanıyor router modemle 802.11 b/g wireless sistemine dönüştürüp kablosuz ağ olarak çalışıyor biraz yavaş ve ara ara kesintisi olan bir durum
yanılmıyorsam 1-2 aydır 3g li sisteme geçtiler büyük firmalar

mart ayından sonra adsl için sabit hat ortadan kalıyor ve 1gsm firması ev internetine rakip olacak 3g ile daha ucuza istedigin yerde internet kullanabileceksin

eğer otobüslerin üzerinde gördüğün o koca beyaz topu aracının üzerine takmaya ve bedeline razıysan sırtında bile taşıyabilirsin sorun olmaz ;)

eğer otobüslerin üzerinde gördüğün o koca beyaz topu aracının üzerine takmaya ve bedeline razıysan sırtında bile taşıyabilirsin sorun olmaz ;)

Otobüslerin üzerindeki Uydu alıcısı ve fiyatıda 5.000 TL'den başlıyor bildiğim kadarıyla :(

3g 3g 3g 3g 3g 3g 3g 3g 3g 3g 3g 3g 3g 3g 3g 3g 3g 3g 3g 3g 3g 3g 3g 3g 3g 3g 3g 3g 3g 3g 3g 3g 3g 3g 3g 3g 3g 3g 3g 3g 3g 3g 3g 3g 3g 3g 3g 3g 3g 3g 3g 3g

aracınızda yeterli olacaktır.

o beyaz top nondirectional yani yönsüz çanaktır daha küçükleri var 1000 tl den başlar büyüklügüne göre 5000 tl ye kadar çıkar

evet çanak olduğunu biliyorum. kısaca alıcı işte :) bedelinden kastım 3000lira civarı diye bildiğimdendi benim demek 1000liradan başlıyormus :D

Gerçekten büyük bişeymiş. Neyse benimki zaten meraktı. Belki ucuz bişeyse diye düşünmüştüm ama değilmiş...

Geri