otobanda kaza ızmır cesme:(

Mustafaeren

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadslar bugun cesme otobanında bucadan cıktık gıdıyoruz havada hafıf yagıslı tam 22 arac bırbırıne gırmıs olayı anladıgım kadarıyla 17 arac bı zıncırleme kaza ve bıraz ılerde 5 arac bı zıncırleme olmus sehırler arası otobus var tır var sut kamyonu var depolu olanlardan... ılerdekı kazada dehırler arası otobus tırla carpısmıs herlde onlarda fazla bı hasar yok bı 3 aracda onlara carpmıs flean maddı hasar var kenarı cekmısler asıl olay dıger taraf buyuk ıhtımal bunların kaza yaptıgını goren sut kamyonu frene asılıyo barıyerlere vuruyo on dıngılı kırıyo egılmıs on tarafı o basınclada sut depolarının vanaları patlamıs akıp duruyodu tabı bu frene asılınca arkadakı araclarda bırbırıne gırmıs ALLAH tan ölü yoktu ama araclarda ne on kalmıs ne arka sıena vardı cekıcının uzerınde paket olmus bı tanesı donmus kenarı cıkmıs ALLAH korumus ama gorunce hem sok oldum hemde cok uzuldum...

Bende bugün otobandan geçtim bucadan balçovaya gittim kaza görmedim heralde geç saatte oldu yada balçovadan sonra bir yerdemi oldu acaba?

Herkese çok geçmiş olsun..Yazık basit şeylerden insanların canı yanıyor..Trafik bu dikkat etmek lazım...Hata kabul etmez..

birol denk gelmiş kaza anında, allahtan vurmadan geçmiş... corsa konusuna yazmış..

usta yok tam buca nın ordaydı saat 2.30 du bn gectıgımde

Bugün Çok büyük bir kaza atlattım :( saat 13:00 civarında buca bornova otoyolunda buca çıkışının karşı istikameti pınarbaşı bornova çevre yolunda ıslak zeminden kaynaklanan bir kaza 8 araç 1 çift römorklu tır 1pınarsüt tankeri 1 motorsiklet araçlar otoyolun ortasında fır döndüler şok oldum Allahtan yavaş gidiyordum yoksa o kazaya karışacaktım temkinle yavaşlıyarak geçtim o alandan sınava yetişmemiz gerekiyordu durmadan sakince yanlarından geçmek zorunda kaldım :( zaten durulacak gibi değildi arkadan gelen savrulan araçlara çarpıyor veya durup bakanların araçlarına çarpmak zorunda kalıyorlardı zeminden dolayı durmak imkansızdı.Bugün o yolu kullanan arkadaşlar varsa kazaya tanık olmuşlardır.Sanırım can kaybı yok bi varsa motorsikleti süren arkadaştır yazık çok yazık ya yağmurlu havada araç kullanmak çok tehlikeli birkez daha tecrübe oldu bana.
bu bürol abimizin gördügü tarafı ıste kazanın demek tahmın ettıgım gıbı olmus sut kamyonu ılerıdeydı cunku motorda vardı evet o kazayı gorenler arkada kaza yapmıslar daha kotu sekılde duramayıpta... ve 30 aracmıs kaza yapanların sayısı ALLAH korumuş..

Son düzenleme:

İzmir'de kısa süreli yağan yağmur çok sayıda maddi hasarlı trafik kazasına neden oldu.

İzmir'in çeşitli semtlerinde meydana gelen kazalarda yaklaşık 20 araç hasar görürken 24 kişi çeşitli yerlerinden yaralanarak hastanelerde tedavi altına alındı. İzmir - Aydın Otoyolu Pınarbaşı mevkiinde meydana gelen kazalarda 9 araç birbirine çarptı. Yaralanan 4 kişi çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı. Bir süt kamyonu yağış nedeniyle kayganlaşan yolda bariyerlere çarparak durabildi. Çarpmanın sonucu delinen tanklardan sütler yola döküldü. Polis ekipleri otoyolda güvenli geçişi sağlamak için yoğun çaba harcadı.

İzmirde yağmurun ilk başladığı saatler 12:30-13:00 sıraları. Zaten yağmur ilk başladığında çok tehlikelidir arkadaşlar.

ben mümkün olduğunca yağmur ilk başladığında çok daha dikkatimi yola veriyorum yapacağınız ani bir frende maalesef durabilme şansınız en aza iniyor.

İzmir çeşme otoyoluda öyle bir yolki millet yamur camur dinlemiyor basıyor.

:sorry: bu benim saniye saniye önümde oluşan kaza haberi çok feciydi.
Araç kullanmıyorum pazar gününden beri etkilendim. Allah korusun yağmurlu havada dikkatli olmak gerek.Can kaybı yok Allaha şükür.

Geri