Otobanda fan açar mı ?.. Açtı !!!

ya konu acılmısken yazmak ıstedım bu hararet gostergesı nerde ??
astra bnm kı

bir insan düşün oda sıcaklıgında dahi olsa kendi vucud agırlıgının dışında cevat kelle gibi donatmışsın işte omzunda örz bacağında ansiklopedi bağlı falan.. diyecegim adamın üstüne 5 adam ağrılığını dayamışsın.. ve elemana "koş" diyorsun.. bu adam nefesi neresinden alır bir düşünsene.. ve terleri nasıl boşaltır o kızarmış surattan..

şimdi ne alaka dediğini düşünelim ki biliyorum çaktın köfteyi ama unutulmamalıdır ki bu dünyadaki yapılmış tüm ama tüm buluşlar insan yada hayvan model alınarak yapılmıştır..hatta ona bir postmodern isim dahi bulmuşlardı biyomatik mi neydi işte öyle tilt bir ismi vardı..

not: buldum..doğru cevap tırnak işaretlerinin içinde gizli .. "biyomimetik"

Son düzenleme:
ya konu acılmısken yazmak ıstedım bu hararet gostergesı nerde ??
astra bnm kı

ahahaha yıllar boyu demişimdir bana ülkemin bayanlarını verin size dünyaları feth edeyim * diye...:kop:

* : quoted by muro

Adana da hiç trafik yok galiba? 10 dakka trafikte kalınca anında hararet 100 olup fan açıyo.[soğutma sistemimde sorun yok; radyatör yeni,termostat ve müşür yeni,suyuda var:D]

yazın dediğin doğru ama şuan havalar çok sıcak değil

ahahaha yıllar boyu demişimdir bana ülkemin bayanlarını verin size dünyaları feth edeyim * diye...:kop:

* : quoted by muro
Arkadaşım astra h larda hararet göstergesi bulunmamakta ;);););)Bi kere binseydin keşke içine

volkan ışık ögretmedimi:D

Ah felsefeyle konular çözülseydi....

Otobanda fan açmaz diye bir kural yok. çok yavaş gidersin yeterli hava gelmediği için açar ya da çok hızlı gidersin devir yükseldiği için yine fan çalışı birde o kadar yük olunca.

Geri