Oto kuaför??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sguzel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sguzel

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
anadolu yakası opelci arkadaşlarım araçlarını nerede yıkatıyor? önerileri bekliyorum.

Sadece iÇ Dı$mı Yıkatmak istiyosunuz ?

Sadece iÇ Dı$mı Yıkatmak istiyosunuz ?

iç dış cilalı dedikleri olay var tabi. arkadaşlarım yaptırıyor ama bilemiyorum. araç parlıyor. boya koruma denilen olayıda düşünüyorum. araç sıfır olunca öneriyorlar.

anadolu yakası opelci arkadaşlarım araçlarını nerede yıkatıyor? önerileri bekliyorum.

ben bakırkoydeki MEGUİARS ta yıkatıyorum cok memnunum cok ugrasıyorlar ve yerı cok rahat:) ama boya koruma olarak zıebart 'tı sıddetle tavsıye ederım ben merter yaptırdım

Son düzenleme:
Ben Umraniye Carrefour'daki SONAX'da her 6 ayda bir boya koruma yaptirtiyorum.

Siz de yaptirabilirsiniz.. Sonax'in hemen her semtte subeleri mevcut.

Ustelik MTV vergisi ile iliskili indirimli kampanyalari oluyor. Ondan yararlaniyorum. Sitesinden ayrintilara ulasabilirisiniz..

iç dış cilalı dedikleri olay var tabi. arkadaşlarım yaptırıyor ama bilemiyorum. araç parlıyor. boya koruma denilen olayıda düşünüyorum. araç sıfır olunca öneriyorlar.

herhanqi ßi Sonax'â Uqrayin Yardımcı oLurLar qüzel i$ciLik Var

haklısınız arkadaşlar. sonax ı seçeyim. çok teşekkür ederim cevap yazan arkadaşlardan.

benim araba 2004 model boya baya matlaşmış ne yapmam gerek şöle uzun süre gidecek .

Bostancı Meguiar's.

ben bakırkoydeki MEGUİARS ta yıkatıyorum cok memnunum cok ugrasıyorlar ve yerı cok rahat:) ama boya koruma olarak zıebart 'tı sıddetle tavsıye ederım ben merter yaptırdım
kaç paraya yıkıyorlar aracı

Geri