Oto Kiralayanlar Dikkat!!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mguren35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mguren35

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
uzun zaman once bı arkadas muhabbetınde ılgınc bısey duymustum.elemanın arabasında sanzumanda bı arıza varmıs.sanırım ıyı bı tamırcı.aynı model bı araba kıralayıp tam gun kıraladıgı rabayı hemen bakıma alıp kendı arızalı parcasıyla degıstırıp aynen bısey olmamıs gıbı ıade edmıs.tabı kımse anlamamıs.ve halen sanırım boyle tıpler aramızda dolasıyor.araba kıralarkende herseyıne bakmak lazım yoksa vıtes elınızde kalabılır arkadaslar.saygılar...:kop:

:) güzel taktik ama resmen hırsızlık.

insana ilk duydugunda cazıp gelıyo demı.ama ınsanın ıcınde olasın.turk zekası herseye calısıyo valla.

arabab kiralama konusuna zaten hiç sıcak bakmıyorum bin türlü şeye imza atıyoruz 2 tarafta bole dolandırıcılık yapabilir aslında çünkü güven çok önemli kiralamada

:eek::eek::eek:
bikaç defa kiralımıştım ama arabalar yeni ve bakımlıydı zaten bakımla ilgili bi madde sözleşmede wardı aracın bakımları tamdır diye :):):) sözleşmeye dikkat etmek lasım ......

resınde arkadas kıralamıs.yag cubugunu bı cekmıs gram yag yok.bınıp gıtse motor da onla gıdecek...

Devir çok bozuk yaaa ! :eek: :( :mad:

:mad: hani derlerya artık bu devirde babana biler güvenmeyeceksin :mad: harbidende o hale geldi devir:mad: hırsızlıkta ve dolandırıcılıkta türk milleti kadar yaratıcı ve zeki başka millet yok sanırım :mad:

:eek: :eek: :eek:

40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi... Allah kötüye fırsat vermesin...

zannetmiyorum artık böyle bişey yapılacağını kiralık arabaları takip e filan alıyorlardır sağına soluna gizli kamera filan koyuyorlardır insanın elinde patlar çok basit bi numara çünkü

Geri