oto jantında amerıkada uzay cagı...

mıssopelastra

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
pımpstar ısımlı sırket kısıye ozel jant tasarımını oldukca ılerıye tasımıs durumdu.bu jantlar modem ve bır mıkro ıslemcıyle ıstedıgınız sekılde yakabılcegınız led setlerı ıle donatılmıs durumda.bu da jantlarınızı her amblemle ve hatta kendı cektıgınız dıjıtal fotograflarınızla dahı susleyebılcegınız anlamına gelıyor.ıstersenız dıreksıyon basına gecmeden once 6fotograf secıp yol boyunca sırayla jantlarınızda belırmesını saglayabılıyorsunuz fıyatı.12.500 usd ıle 19.500 usd arasında..http://customwheel.com/custom_wheels/product_info.php/products_id/1687
merak edenler lınkde gorebılır:)

çok güzel bir buluş, meraklısı çok çıkar amerika da ! özellikle de hip hop çılar kapışır bunu bence.

super dort jant alıp aracın anahtarını bırakırız hee hee almak ısterım kesınlıkle

kişiye özel jant cnc makinam olsaydı hergün jant yapardım kafama göre :D:D:D

bu arada bu jantlar tam sonradan görme zıncı işi :D:D:D

türkiyede polis söker bunları :D

reklam amaçlı kullanılır ancak bunlar:D cnc istiom bnde yaa hergün jant yaparm :D

daha önce görüp incelemiştim ama trde imkansız polisler söker :mad: güzel paylaşım tşkler

aile albümünümü koycaz buna :confused::confused::confused:

o ne be :D

pımpstar ısımlı sırket kısıye ozel jant tasarımını oldukca ılerıye tasımıs durumdu.bu jantlar modem ve bır mıkro ıslemcıyle ıstedıgınız sekılde yakabılcegınız led setlerı ıle donatılmıs durumda.bu da jantlarınızı her amblemle ve hatta kendı cektıgınız dıjıtal fotograflarınızla dahı susleyebılcegınız anlamına gelıyor.ıstersenız dıreksıyon basına gecmeden once 6fotograf secıp yol boyunca sırayla jantlarınızda belırmesını saglayabılıyorsunuz fıyatı.12.500 usd ıle 19.500 usd arasında..http://customwheel.com/custom_wheels/product_info.php/products_id/1687
merak edenler lınkde gorebılır:)
bir bayanın böyle şeylerle ilgilendiğini ilk kez görüyorum....

daha önce verilmişti

Geri