oto elektrikçileri ve elektrikçi arkadaşlar...

Kunteper Canavarı

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
araçta 220 voltluk 100 w lık bir elektrik motorunu nasıl sorunsuz çalıştırırız ne yapmamız gerekiyor cevap veren altın bulsun:D:D:D

bagaja bi jeneratör koy:D...
benzinide depodan ceksin:)

bunu sağlayan cihazlar var onlardan alabilirsin... akülü jeneratörde olabilir. sessiz sorunsuz çalışır... nevşehirde olsaydım firma ve fiyat verebilirdim...

elektrik motorları ilk kalkınmada fazla akım çeker. bunu göz önünde bulundurarak al

Son düzenleme:
200w lık bir inverter işini görür 12 >220 volt

Elektrik motorlarının ilk hareket anında çektikleri akım yüksektir. Inverter seçerken buna dikkat etmekte fayda var.
Bu arada 100 watt'lik güç verebilecek doğrudan akü voltajıyla çalışan motorlar da bulabilirsiniz.

Elektrik motorlarının ilk hareket anında çektikleri akım yüksektir. Inverter seçerken buna dikkat etmekte fayda var.
Bu arada 100 watt'lik güç verebilecek doğrudan akü voltajıyla çalışan motorlar da bulabilirsiniz.

Bana motorun devri önemli aslında oyüzden 12 voltluk bi motordan gerekli verimi alabilirmiyim bilmiyorum ama 200 w lık bi inverter kullanabilirim teşekkürler ama daha arastırmam lazım daha temiz garantili ne olabilir gibilerinden...

bu motor ne için kullanılacak ben annamadım :)

Geri