Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bunu sağlayan cihazlar var onlardan alabilirsin... akülü jeneratörde olabilir. sessiz sorunsuz çalışır... nevşehirde olsaydım firma ve fiyat verebilirdim...
elektrik motorları ilk kalkınmada fazla akım çeker. bunu göz önünde bulundurarak al
Elektrik motorlarının ilk hareket anında çektikleri akım yüksektir. Inverter seçerken buna dikkat etmekte fayda var.
Bu arada 100 watt'lik güç verebilecek doğrudan akü voltajıyla çalışan motorlar da bulabilirsiniz.
Elektrik motorlarının ilk hareket anında çektikleri akım yüksektir. Inverter seçerken buna dikkat etmekte fayda var.
Bu arada 100 watt'lik güç verebilecek doğrudan akü voltajıyla çalışan motorlar da bulabilirsiniz.
Bana motorun devri önemli aslında oyüzden 12 voltluk bi motordan gerekli verimi alabilirmiyim bilmiyorum ama 200 w lık bi inverter kullanabilirim teşekkürler ama daha arastırmam lazım daha temiz garantili ne olabilir gibilerinden...