Otellere damsız girmek yasaklanıyor!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan exilegs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
gecen sene burdan arkadas bir haftalik türkiye turu aldi.
icindekiler:

3 gün antalya kalma-gezi
2 gün kapadokya kalma-gezi
2 gün pamukkale kalma-gezi

ucak dahil toplam fiyati 199€ idi...

burdan kazanin dibindekileri alirlar,götürürler turist diye.
Türkiye'den benim isadamimi tatile sokmazlar...

4 yil önce harbiye divanda 1 hafta 2 kisi toplam 80€ ya kaldik.

bunlar almanya fiyatlari...
ve yanlis okumadiniz...

kime ne yasagi koyuyor bunlar...

""O meymenetsizz rus ırkından da ayrımı tutuolarmışhh yok yaaaa!! Merak etmeyin arkadaşlaarrr ben gelirimm geçici dam olaraktan sokarım içeri sizii:D:D Arkadaşlar dam olunacak günler için de vardır dimi amaa..
peeh lafff adamlara bak ucuz tatil yapsınlar bidee cimriler sanki kazandırıolarrr ..yoook öleee yağmaaaa:mad: ""
Bir irktan bahsederken kelimelerimizi biraz daha terbiye kurallari cercevesinde secsek?!?!?!?!?!?
:( :( :( :( :( :( :(

""Upsss özürdilerimmm benn öle ırk ayrı gayrısı manasında diil yapılan olay arasıı sinir harbi içinde yanlış cümle kurdum okii..haklısınnn""

gecen sene burdan arkadas bir haftalik türkiye turu aldi.
icindekiler:

3 gün antalya kalma-gezi
2 gün kapadokya kalma-gezi
2 gün pamukkale kalma-gezi

ucak dahil toplam fiyati 199€ idi...

burdan kazanin dibindekileri alirlar,götürürler turist diye.
Türkiye'den benim isadamimi tatile sokmazlar...

4 yil önce harbiye divanda 1 hafta 2 kisi toplam 80€ ya kaldik.

bunlar almanya fiyatlari...
ve yanlis okumadiniz...

kime ne yasagi koyuyor bunlar...
bu yasağın altında başka şeyler de aramak lazım şöyle ki bu yasak bizim özellikle antalya'daki esnafımızın biraz gelir elde edebilmelerini sağlamak amaçlı olabilir çünki turizm şirketleri paket proğramlarında turisti ülkesinden
alıp getiriyor otele yerleştiriyor sonra da o turist bir daha dışarı çıkmıyor malum otellerde ne arasanız var alışveriş
merkezlerinden,discolarına,doktorundan,tenis kortuna .....vs. hal böyleyken de dışarıdaki esnaf kan ağlıyor onların mağduriyetini biraz olsun azaltmak için
bu uygulamayı düşünüyor olabilirler çünki bizim milletimiz de gidince haklı olarak otelden dışarı adım atmıyor bu durumda ne yapacaklar kendi vatandaşlarını herşeydahil sisteminden birşekilde muaf tutup yine bizlere vurun abalıya diyecekler düz mantıkla tek açıklaması bu sanırım bu işin
zaten ellerinden de başka bir çözüm üretmek gelmez ............

C.C bu saatten sora otelde falan kalamaz:D

bu yasağın altında başka şeyler de aramak lazım şöyle ki bu yasak bizim özellikle antalya'daki esnafımızın biraz gelir elde edebilmelerini sağlamak amaçlı olabilir çünki turizm şirketleri paket proğramlarında turisti ülkesinden
alıp getiriyor otele yerleştiriyor sonra da o turist bir daha dışarı çıkmıyor malum otellerde ne arasanız var alışveriş
merkezlerinden,discolarına,doktorundan,tenis kortuna .....vs. hal böyleyken de dışarıdaki esnaf kan ağlıyor onların mağduriyetini biraz olsun azaltmak için
bu uygulamayı düşünüyor olabilirler çünki bizim milletimiz de gidince haklı olarak otelden dışarı adım atmıyor bu durumda ne yapacaklar kendi vatandaşlarını herşeydahil sisteminden birşekilde muaf tutup yine bizlere vurun abalıya diyecekler düz mantıkla tek açıklaması bu sanırım bu işin
zaten ellerinden de başka bir çözüm üretmek gelmez ............

otel sahiplerinin cevre esnafi düsünecegini hic düsünmüyorum. düsünüyorlarsa da helal olsun derim...

C.C bu saatten sora otelde falan kalamaz:D
:D ben zaten maceraperestim hiç herşeydahil tatil yapmadım ben durağanlığı pek sevmem
bu jolly turdaki yetkili arkadaş işkembeden çokça atmış benim de işletmeci arkadaşlarım var kemer de bu taciz olaylarını en çok kimlerin yaptığını,türk erkeklerinin özellikle Kemer'e ve Alanya'ya eşleri ile birlikte gitmeye çekindiklerini,gidenlerin birçoğunun da davetkar turist arkadaşlarımız :D tarafından sıklıkla taciz edildiğini bilmiyor sanırım boşa dememişler çok gezen mi bilir,çok okuyan mı arada arkadaşı gezdirmek başka başka mekanlara da eğitim amaçlı göndermek lazım sanırım aslında bunlara, verilecek en iyi ceza en az 10 sene müddetle tatillerimizi yurtdışında yapmak olur ki bazen fiyatlar daha hesaplı olabiliyor o zaman vatandaşlarının kıymetini bilirler

Olaya ulke ekonomisi olarak baktiginizda yabancilarin daha ucuza tatil yapmasi kadar mantikli bir olay yok.... Yurt disindan gelen her dolar cebimize giren extradan para. Ama TC vatandaslari on mislini bile verse olay parayi bir cepten digerine koymak gibi bir olay. Bu yuzden tenkit etmek pek dogru degil. Ayrica yurtdisinda Rus ve Alman turizm firmalari daha kis zamaninda bir sonraki yaz icin, cok buyuk rezerv yaptiklarindan dolayi haliyle buyuk indirim aliyorlar ve bunu kendi musterilerine yansitiyorlar. Yani cok siradan bir ticaret kurali... O yuzden alinacak, gucenecek birsey yok. Ayrica gercekten damsizlarin otellere alinmamasi yerinde bir karar. Maalesefki icimizde oyle tipler var ki , yaninda kocasi varmis, cocugu varmis vs. bakmadan her yabanciya potansiyel o..pu gozuyle bakip, tatili zehir ediyorlar. Her ne kadar kurunun arasinda yasta yanacak bile olsa bence genede yerinde bir karar...

PS :Sevda, anlayisindan dolayi tesekkurler ;)

forumada mı damsız almasak ne :)

Kendi Milletinin Insanina Değer Vermeyen Menfaatçi Insanlarin Arasinda Yaşamaktan Utaniyorum, Ayip Ayip...

Geri