Otel Işletmecisi Opelci Araniyor!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan c_corsa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

c_corsa

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
ewet Ankara ilinde otel işletmecisi Opelim.net üyesi aranıyor..

Yahu bu nasıl bir şehirdir(ANKARA).. haftasonu havuza aquaparka gidelim diyoruz.. damsız girilmez diyorlar ne bu saçmalık yahu.... sanki disco'ya giriyoruz... ya sabırr..

varmı aramızda guzel havuzlu bir otlin işletmecisi..yıllık uye olacağım yahu.. hadi..Bir kişi cıksın..

damsız girilmez olayı çok normal ve güzel bi olay içeride sorun çıkıyor her insan normal olmuyo arada çürük yumurtalarda çıkabiliyo

Evet oraya damsız girilmiyo..Askerde iken oraya girmek 50 papelime malolmuştu (:

incek aquaparkta sorun olmuyo büyük kalabalık bir erkek grubuyla girmediğiniz sürece bize öyle demişlerdi.biz hafta içi 5 erkek girmiştik haftasonuda olur demişlerdi ama bilmiyorum detayını telefon açıp sormak lazım...

damsız girilmez olayı çok normal ve güzel bi olay içeride sorun çıkıyor her insan normal olmuyo arada çürük yumurtalarda çıkabiliyo

çürük yumurtalar yuzunden adam gibi adamlara oluyor olan. hadi günlük girişlere neyse.. aylık üye olmak istiyoruz onada olmaz diyorlar. nedir bu yaa. Ahh memleketim(ANTALYA) ahh..heryere istediğin gibi gir çık..

Konyaaltı plajına çokan girmiş,çıkmış,kurulanmıştın bile :)

BENCEDE damsız girilmez olayı çok mantıklı bence heryerde olmalı kahvehaneler hariç:) birisi demişti maçlarada damsız girilmesin diye bence çok doğru bir karar böyle olsa inanın kimse bi küfür bile edemez

maçlara damsız girilmesin küfür eden staddan banlansın:D

Üye olacaksanız biizm sitedeki (zirvekent spor kompleksine üye olabilirsiniz)
yada
Ankara şehir klubune üye olabilirsiniz özellikle sehir klubunü tavsiye ederim gelirseniz zaten beni sorun gösterirler haftanın 4 akşamı ordayım beklerim;)
havuzumuzda var hem:D

Geri