ostim ve gimat trafiğe kapanıyor.

arkadaşlar büyükşehir belediyesinin geçen sene yaptığını hatırlayın suymuz yok tatile gidin dedi:) bu yazda der köprü yapıyoruz tatile gidin :) olur biter

yapılsın yapılsın iyi olur...kırmızıda zamanı 3 basamaklı görünce nevrim dönüyor walla :D

iyide köprülü geçit çözüm değil ki İst yolunda da köprü var sabah kızılaya gitmek işkence 5 şeritli yol felç herkes mi arabaya biner yaa :(

Gimat için kesin çözüm olmasa da beklemeyi azaltacağı kesin. Kesin çözüm o güzergah için alternatif yollar yapmaktan geçiyor ama malesef yol geçirecek yer kalmadı :(

desenıze yaz sıcaklarında bızı erıtecekler yıne ıyıkı o tarafta cok fazlaısım olmuyo umarımda olmaz

bence bu bir çözüm olmayacak...şimdi hali çok daha iyi...bir düzen var...günde 2 dakka bi yerde beklemekten bişey olmaz heralde...oysa şimdi görün çileyi rezaleti...şimdi mesela ostimden çıkan bi adam demete nasıl gidicek ?

haberim yoktu. bugün uzay bilmem ne caddesine gittim. 2 saat sonra anca çıkabildim..bence uzak durun...

kapansın bıze gelırsınız:):)

gecmıs olsun kapansın drag pıstı yaparsınzı kapalı yolu :D

yau dün denedim onkolojinin orası öyle bir sıkışıyorki size anlatamam hele akşam trafiğinde ostimden çıkan tırlar şirket arabaları ana baba günü nasıl çekilir hergün o yol artık bilmiyorum :(

artı her akşam saat 22.30 da dönüyorum dün o saatte bile dönüş yolu inanılmaz kalabalıktı o macunköy yokuşunda sersem sollamalar yüzünden çok kaza olur bence dikkatli olalım arkadaşlar!..

Geri