ÖSS

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan miralay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Memleket isterim:
Ne sbs ne öss ne de kpss olsun,
Sınavsız hekesin bir işi olsun.

Rahmetli yaşasaydı böyle yazardı tahminimce...

herkeze başarılar.
bizim zamanımızda okunmuş pirinçler meşhurdu, hala var mı ?

Benim oğlumda sınava girecek.Girecek olan kardeşlerimize başarılar..

öss ? haziranda değilmiydi ya
abi o eskidendi hatta seneye sistem bir daha değişiyor...artık ögrenciler bile ayak uyduramıyo sınav değişikliklerine.

sınava giren herkese basarılar.....

abi o eskidendi hatta seneye sistem bir daha değişiyor...artık ögrenciler bile ayak uyduramıyo sınav değişikliklerine.

sınava giren herkese basarılar.....

Nasıl ya ? :eek: Şimdi neden değiştiriyorlarmış!? :mad:

Bende giriyorum korna falan çalmayın okulların yanında psikopat veliler size saldıralbilir :P

ben de seneye giricem kısmetse:D

çalış çalış :D

Arabayla gezerken son ses müzik dinlemeyi seven bir arkadaşımı okul önünde zopalamıştı veliler hiç unutmam :D Ondan kelli sınav zamanı; ehliyet sınavı olur açık öğretim olur öss olur okulların yanından geçmez :D Son ses gezmeyi bıraktı mı? Hayır.Konuyu okuyunca aklıma bu anım geldi birden :D

Artık herşey çok zorlaştı 18-19 yaşındaki genç kardeşlerimiz daha bu yaşta stresten dolayı bir takım rahatsızlıklar gecirebiliyorlar bizim zamanımızda 2003te bende yabancı dilci olduğum için iki kez girmiştim zor çok zor bu sınavla herşey bitcek mi hayır asıl maraton şimdi başlıyor üniversiteye kapağı atıyım da rahatlarım diye düşünenler yanılıyorlar ilk sene balayı gibi oluyor bide son sene tatlı geçiyor sonrasında ales,üds kpds ve türevleri sizi bekliyor...

Geri