ÖSS ye geri sayım!.. 10..9..8..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MadeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
inş gençler istedikleri okulları kazanırlar..

ancak ünv herşey değil..kazanamamak ta hayatın sonu değil...

selamlar.

üniversiteyi kazanınca eğer üniverstede ki gibi öss ye çalışsaydım ilk 10 a kesin girerim diyeceksiniz inşallah dersiniz :D:D

inş gençler istedikleri okulları kazanırlar..

ancak ünv herşey değil..kazanamamak ta hayatın sonu değil...

inşallah abi!..

üniversiteyi kazanınca eğer üniverstede ki gibi öss ye çalışsaydım ilk 10 a kesin girerim diyeceksiniz inşallah dersiniz :D:D

ama ben kesin girerdim kanka :D

İnşallah gönlünüzce olur arkadaşlar.

merabalar millet :) dün yazamadım misafir falan var kusura bakmayın.. beklediğimden aşağılarda yaptım. neden böyle oldu anlamadım ama ikinci bölüm harbiden çok çok iyi "GEÇTİ" bana.. hayırlısı olsun.. biraz ümit var, olmadı iki yıllık falan yazmayı düşünüyorum bu yıl.. tabi henüz belli olmaz onlar.. şimdi temmuzun ortasına kadar ne sınav ne tercih ne de öss sözlerini duymak da istemiyorum kullanmak da.. sıra tatil yapmaya geldi. 8-9 ay yeterince ezıldim sıkıldım stres yaptım zaten, bundan sonra olsa da olmasa da kafamı dağıtmak, her şeyden biraz uzaklaşmak hakkım diye düşünüyorum.. ve sanırım da yanılmıyorum..
öyle tabi korayım kafa dagıtmak lazım bide su sınavdan sonra nasll gecti diye soranlar olmasaa:D

Cevaplar nedense Hep İYİ GEÇTİ oluyor :D:D

karşılığını alır inş herkes..

bende yeni vakit buldum ve heemen foruma uğradım sınaw hakkında standart olan cewabı wercem ii geçti :) :) ama sınaw gerçekten zordu kime sorduysam herkes gerçekten zordu dedi :) :) bütün öss maduru arkadaşlarıma geçmiş olsun diyorum....

EA1 : 255 puan
EA2 : 216 puan

Geri