Osmanlı Tuğrası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan muebbet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"ülkücü denilen" değil, "ülkücü geçinen" diyelim biz onlara istersen..

İşte budur! Ümit abi şimdi hassasiyetinin farkına vardım.. (tam anlamıyla) Ülkücü adam zaten edebini bilir, saygı gösterir diğer arkadaşımın dediği olaylara yakın olaylara bende tanık oldum.. Onlar ''geçinen'' insanlar alet edenler o önemli tabirleri..

Ülkücü geçindikleri kesin. Ancak ülkücü denilince mangalda kül bırakmıyorlar.
Öncelikle şunu söyleyeyim. Her kesimde iyisi de vardır kötüsüde. Burada da mutlaka ülkücü forumdaşlar vardır. Ancak ben 5 yıldır gördüklerimi bilirim.
Milletin sakalına karışan, kız arkadaşına karışan, nezaketin zerresini bilmeyen, her işi zorbalıkla halletmeye çalışan bir yığın insanla 5 yıl okudum. İster ülkücü deyin, ister "ülkücü geçinen"... Gerçekler bunlar...

Evet öyle şeyler vardır bende tanık oldum.. Ama nolur konu Ülkücülükten uzaklaşabilirmi?

Benim ilk mesajda yazdığım ''Tuğra'' 'yı garipseme yada ön yargıyla yaklaşma durumuna döneblrmyz?

ülkücüleri topluma öcü gösteren de bu zihniyetteki insanlar değil mi zaten...

neyse kapatalım bence bu konuyu burda... konunun açılış amacı bu değil..

çağrının komşunun osmanlı tuğrasına yaptığı abuk sabuk yorum konumuz... ;)

ülkücüleri topluma öcü gösteren de bu zihniyetteki insanlar değil mi zaten...

neyse kapatalım bence bu konuyu burda... konunun açılış amacı bu değil..

çağrının komşunun osmanlı tuğrasına yaptığı abuk sabuk yorum konumuz... ;)

Abi sağol.. Tuğra konusunda bazen yolda karşılaştığım tavırlar beni onu sökmeye itiyor ama annem engelliyor sağolsn.. Çokmu abartıdır acaba? İnsanların bu ön yargısı nedir ?

kesinlikle sökme bana sorarsan... kime ne ki senin osmanlıcı olman ya da olmaman.. osmanlı tuğrasını arabanda taşıman... ortaokul yıllarımdan beri o tuğraya bayılırm... şu anda arabam yok ama aldığım ilk arabaya büyük yada küçük o tuğrayı aksesuar olarak koyucam, yapıştırıcam vs.. bakalım kimler niye, nasıl tepkiler veriyolarmış görmek istiyorum..!!!
o tuğraya gösterilen tepki yakındır ki türk bayrağına da gösterilir olucak bu gidişat devam ederse...!!!

neyse arkadaşlar ben yatar artık.. cümleten iyi geceler...

camın sağına atatürkun imzası soluna osmanlı tuğrası yaptırcam kım ne derse desın...

kesinlikle sökme bana sorarsan... kime ne ki senin osmanlıcı olman ya da olmaman.. osmanlı tuğrasını arabanda taşıman... ortaokul yıllarımdan beri o tuğraya bayılırm... şu anda arabam yok ama aldığım ilk arabaya büyük yada küçük o tuğrayı aksesuar olarak koyucam, yapıştırıcam vs.. bakalım kimler niye, nasıl tepkiler veriyolarmış görmek istiyorum..!!!
o tuğraya gösterilen tepki yakındır ki türk bayrağına da gösterilir olucak bu gidişat devam ederse...!!!

neyse arkadaşlar ben yatar artık.. cümleten iyi geceler...

Görüşlerine aynen katılıyorum abi ne eksik ne fazla.. İyi geceler.

ülkücü=milliyetçilik ama şimdi bunların nesli tükendi sadece özenti oldu. bundan 10 sene öncesine kadar bir ülkücü gördümmü hemen tanırdık bıyıklardan. benim için sağcı solcu ülkücü farketmio vatanını seviyorsa eğer. osmanlı tuğrasını bence hiç sökme söktüğün an onlardan bir farkın kalmaz. tabi bu sökme sebebine bağlı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri