Osmanlı Tuğrası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan muebbet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
güzel cevap vermişsiniz komşunuza.. lakin şu yazdığınız cümle pek şık olmamış... "Ülkücü" olmak kötü bir şeymidir ki böyle bir yorum yaptınız burda... ki siz böyle düşünüyor da olabilirsiniz, herkes farklı görüşlere sahip olmakta özgürdür, ama binlerce üyesi olan bir grupta "ülkücü" kimliğini aşağılamak hiç de hoş değil..

saygılar..

:good::good::good:

konunun kilitlenmesi yada açık kalmasını alenen söylemeniz bile fikrime saygısızlık ben daha değişik ve birlik içöeren mesajlar beklerken burda bile birbirimizi yalnş anlamak için zorluyrz kafamızı! inancımda yok oluyor umudumda...

ben bölücü, haince düşünceler olmadığı sürece her düşünceye saygılıyım.. konu kilitlensin talebinde bulunmadım, moderatör ve bölüm sorumlularının yazdıklarımızın uygun olmadığını düşünüp konuyu kilitleyebileceklerini ima ettim orda.. sanırım yanlış anladın beni.. bişeyleri yanlış anlamaya falan zorladığımız yok kendimizi.. sadece Kafatasçı yada Ülkücü değilim ki hiçte sevmem ''onları'' cümlenin şık olmadığını söyledim ve halen de aynı düşüncedeyim..

amacım tartışmak değil, demek istediğim sadece şuydu;

bu forumda farklı siyasi görüşlerde yüzlerce insan var, senin böyle bir cümle kurman bazı üyelerce hoş karşılanmayabilir ve konu alır başını gider..

yine de ben seni kırdıysam kusura bakma kardeşim...

Ümit abi inanki çok üzüldüm abi olarak senden beklentim aracına Osmanlı Tuğrası yapştıran 24 yaşındaki bir gencin o camia'ya böyle sıfatları nasıl söylemiş olmasını kurcalamanızdı benim ocak geçmişimde var asla dışardan ön yargılar ile bir kesimi kırmam aşşağılamam ama görüyrmki bu kadar kutsal olguların basitçe menfaatler için kullanıldığını görmüş olmam.. Oturduğum yerde lise zamanında ve en son okuduğum şehir kütahyada üzülerek ve kaholarak nasıl haince bu değerlerin kullanıldığına şahit oldum... şuraya lütfen dikkat et abi düşün nollur aracına Osmanlı Tuğrası yapştıran 24 yaşındaki bir gencin o camia'ya böyle sıfatları nasıl söylemiş ben belkide çoğu kişinin ''ülkücü'' tabir edeceği kadar osmanlı ve Türk tarihi aşığıyım ama şu var tabi herkez aynı değildir her düşünce önderi yada tebası düşünceyi iyi benimseyemeyebilir bunu söyleyerek tüm ''ülkücü''leri kastetmediğimi belirteyim geç oldu ama belirteyim.. Size bir lafım yok asla Ama inanın bu başlık altında daha pozitif yorumlar görmek isterdim nasılda bölünmüşüz bir daha gördüm o kadar olgulara,kesimlere bölmüşlerki bizi bizim olan bizden damlayan suyu bile sessiz içemedik... Saygılar...

Osmanlı torunuyuz, Atatürk'ün oğluyuz.Bu bir gerçek ve Allaha şükürler olsun ki, Türk doğmuşum...Ülkücü ve kafatasçı kavramlarını yan yana bile koymamak gerekir.Yeri burası olmadığı için sadece bunu söyleyebilirim...

her düşünce önderi yada tebası düşünceyi iyi benimseyemeyebilir bunu söyleyerek tüm ''ülkücü''leri kastetmediğimi belirteyim

işte bu yeter benim için..("önder" i çıkarmamız lazım yalnız bu cümleden, önder o düşüncenin fikir babasıdır zaten). ilk yazdığın yazıdan bu anlamı çıkarmak gerçekten zordu.. ;) camiayı kullanıp düşünceyi kötü gösterenleri hiç birimiz tasvip etmiyoruz zaten.. anlaşılan sen böyle kişilerle yeterince karşılaşmışsın..

konunun bu kısmı çözüme kavuştu.. ama komşuna uyuz oldum bak.. :)

Son düzenleme:
işte bu yeter benim için.. ilk yazdığın yazıdan bu anlamı çıkarmak gerçekten zordu.. ;) camiayı kullanıp düşünceyi kötü gösterenleri hiç birimiz tasvip etmiyoruz zaten.. anlaşılan sen böyle kişilerle yeterince karşılaşmışsın..

konunun bu kısmı çözüme kavuştu.. ama komşuna uyuz oldum bak.. :)

Orası zaten aşikardı abi her yerde çürük adam var bunun alltını çizmedim sadece ;)o kavramlar benm için hep ulaşılmaz olmşştr kutsaldır benm için.. ama abartmam :) o komşuyu zaten hiç sorma bende sevmem ;) :)

bugün bi ford transitte gördüm ben de, arka bagaj kapaklarının birinin camında osmanlı tuğrası, diğer camda da türk bayrağı önünde M.Kemal Atatürk portresi, çok güzel bir kombinasyon olmuş.. komşuna bir de bunu göstermek lazım..

Abi zaten o komşum kopmuş gidiyor arkasından hiçbi insan oğlu yetişemez emin ol :)

Sen duaet ülkücülervar memlekette...

cavit bey çağrı kardeşimize daha fazla yüklenmeyelim bence, tam olarak ifade etmek istediği şeyi belirtememiş heralde o cümlesinde.. daha sonradan o konuya açıklık getirdi..

Valla konu ülkücülere gelmiş ne hikmetse.
5 yıldır Gazi Üniversitesi'nde öğrenciyim. (İnşallah bu yıl bitti.)
"Ülkücü" denilen insanlarla 5 yıldır iç içeyim. Ancak şunu söyleyebilirim ki eski ülkücüleri mumla aratmaktalar kendileri... Ülkü filan kalmamış hiç birinde... İnsanlıktan uzaklaştıkları için üzülüyorum. Bunları arkadaşlarımın yüzüne de söyledim malesef...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri