oruçluyken kimse sinirlenmesın:D

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 34BCT70
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
heheh adama bak :D

gerçekten oruçken çok geriliyor insan, en ufak bir şeye bile çatabiliyor..

Direksiyona her oturuşumda, Ramazan ayındayız, insanlar oruçlu ve gergin olabilir, anlayışlı ol diyorum kendi kendime, varacagım yere kadar da bu telkini unutmuyorum, sorun çıkmıyor.Hatta barut fıçısı gibi olmuş vatandaşa yol verince ister istemez gülümseyip kafasıyla selam bile veriyor, tavsiye ederim

Evet sakin olmak lazım, özellikle iftara son yarım saat bir saat kala trafiğe çıkmayın. Zaten o saatlerde felç oluyor, bir gerginlik çıkması an meselesi oluyor.

her ne kadar oruç nefsi terbiye etme ve kontrol sağlamaya yönelik olsa da maalesef bizim insanımız için sinirlenme ve sağa sola saldırma bahanesi oluyor...

her ne kadar oruç nefsi terbiye etme ve kontrol sağlamaya yönelik olsa da maalesef bizim insanımız için sinirlenme ve sağa sola saldırma bahanesi oluyor...
aynen katılıyorum abi

Bu sene oruç tutmuyorum. Geçen sene yakın çevreme biraz rahatsızlık vermişim, ben hatırlamıyorum ama öyleymiş. Yaş ilerliyor sağlık sorunları başlıyor gibi. Ailemin bir çok ferdinde hipertansiyon, şeker mevcut. Bu halimle en sağlamı benim derken başıma göz tansiyonu derdi çıktı.
Hepimizin az çok günahı vardır. Sadece ve sadece daha fazla günaha girmemekte, kalp kırmamakta fayda var derim.

Bu sene oruç tutmuyorum. Geçen sene yakın çevreme biraz rahatsızlık vermişim, ben hatırlamıyorum ama öyleymiş. Yaş ilerliyor sağlık sorunları başlıyor gibi. Ailemin bir çok ferdinde hipertansiyon, şeker mevcut. Bu halimle en sağlamı benim derken başıma göz tansiyonu derdi çıktı.
Hepimizin az çok günahı vardır. Sadece ve sadece daha fazla günaha girmemekte, kalp kırmamakta fayda var derim.
:good:

Geri