Ortalama yakıt fazla yardım!

Screetcash06

Kayıtlı Kullanıcı
41-Kocaeli
Arkadaşlar herkese merhaba. Astra j 1.3 cdti edition kasa aracımın resimde göründüğü gibi ortalama yakıt yakışı normal mi? Fabrika özellikleriyle bilinen rakam 4.1 lt. 2187

Şehiriçi ise normal

Şehiriçi ise normal
Ortalama yakıt şehir içi dışı dahil 4.1 yakması lazım hepsinin ortalaması ama haddinden fazla yakıyor çelik jant var bujiler sağlam problem nedir acaba

Ortalama yakıt şehir içi dışı dahil 4.1 yakması lazım hepsinin ortalaması ama haddinden fazla yakıyor çelik jant var bujiler sağlam problem nedir acaba
Fabrika verilerine çok takılmayın derim, örneğin şehiriçi kısa mesafe kullanımı yakıtı çok artırıyor. Aracın gidişinde çalışmasında sorun yoksa keyfinize bakın, 90bglik dizel motor yaklaşık 1400kglık aracı hareket ettiriyor.

En kisaxzamanda servise goturun sizin aracnizindi galiba. Enjektorlerden bozuk olani degistirip orjinal enjektormu kulandiniz

En kisaxzamanda servise goturun sizin aracnizindi galiba. Enjektorlerden bozuk olani degistirip orjinal enjektormu kulandiniz
O problem çözüldü teşekkürler. Enjektör dediğiniz sanırsam ısıtma bujisi yazıyor Du. 4 üncüsü patlamış orijinal markasıyla değiştirttim problem çözüldü arıza vermedi tekrar.

Aynı aracı kullanıyoruz...Bana göre bir tık fazla(Karma kullanıma göre) ama kullanım şekli,yol durumu,trafik,yük vs gibi etkenlerden dolayı artmış olabilir...

1.4 Turbo Benzinli Otomatik aracımla 9.3 lt/100 km yakıyorum. Sizin verileri görünce iç geçirdim :D:D

1.4 Turbo Benzinli Otomatik aracımla 9.3 lt/100 km yakıyorum. Sizin verileri görünce iç geçirdim :D:D
Afr ayarindan sonra sehir ici lpg de 9.5 7.6 ya dustu soklardayim bu ara. Dur bakalim. Ankarada olan varsa afr yi akif tezele yaptirsin isinin hakkini veriyo benim aracta 1.4 t otomatik 2012 sport

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Ergun U.
Buna gore 100 kmde 28 lira lpg de , benzinle gitsem degerim 8.4 sehir ici 61.25 tl
Lpg 3.66 opet
benzin 7.28 opet

Geri