Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ortalama yakıt şehir içi dışı dahil 4.1 yakması lazım hepsinin ortalaması ama haddinden fazla yakıyor çelik jant var bujiler sağlam problem nedir acabaŞehiriçi ise normal
Fabrika verilerine çok takılmayın derim, örneğin şehiriçi kısa mesafe kullanımı yakıtı çok artırıyor. Aracın gidişinde çalışmasında sorun yoksa keyfinize bakın, 90bglik dizel motor yaklaşık 1400kglık aracı hareket ettiriyor.Ortalama yakıt şehir içi dışı dahil 4.1 yakması lazım hepsinin ortalaması ama haddinden fazla yakıyor çelik jant var bujiler sağlam problem nedir acaba
O problem çözüldü teşekkürler. Enjektör dediğiniz sanırsam ısıtma bujisi yazıyor Du. 4 üncüsü patlamış orijinal markasıyla değiştirttim problem çözüldü arıza vermedi tekrar.En kisaxzamanda servise goturun sizin aracnizindi galiba. Enjektorlerden bozuk olani degistirip orjinal enjektormu kulandiniz
Afr ayarindan sonra sehir ici lpg de 9.5 7.6 ya dustu soklardayim bu ara. Dur bakalim. Ankarada olan varsa afr yi akif tezele yaptirsin isinin hakkini veriyo benim aracta 1.4 t otomatik 2012 sport1.4 Turbo Benzinli Otomatik aracımla 9.3 lt/100 km yakıyorum. Sizin verileri görünce iç geçirdim![]()