Orjinal Xenon farımda bir sorun var

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kenfat10
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2vv4cuw.jpg

9s8p3k.jpg
Birde resimlere aldanmayın çıplak gözle bu kadar beyaz kesinlikle değil.iphone 4S le gerçek rengi yakalayamadım.Profesyonel makineyle ancak olur herhalde

Son düzenleme:
359l1dy.jpg

Siz astra h sonradan orijinal Xenon yapıyorsunuz anladığım , zaten Xenonlu olmayan aracın soketinde pin icin delik olmaz . Orijinal den kastınız soket ise çıkma alabilirsiniz . Pinler icinde ben pin kullanmadım mesela direk saseleri far tarafına lehim yapmıştım :)

Ampulü düşürmüştüm diyorsunuz bence zaten sorunu biliyorsunuz :)

Kolay gelsin
Farın içinde zaten sinyallerin park lambasının toprağı varken neden ayrıca far başına 2 adet şase pini koymuşlar anlamadım.fabrikasyon olarak farın içindeki şase kablolarına bağlasaymışlar ya..

Bu gün ampülün yerini değiştirdim.Soluk yanması aynen devam etti diğer tarafta.1-2 dakika yandıktan sonra aç-kapa da tutukluğa başladı bazan yandı bazan yanmadı.Yanmadığı zamanlarda far anahtarını çevirir çevirmez ZIRRT diye bir ses geliyor ve susuyor yarım saniye kadar.Ampülü incelediğimde dip kısmından voltajı taşıyan cam kırıldığı için ampülü çevreleyen halka çeklindeki metale,toplu iğne ucu kadar bir noktadan elektrik atlaması yaptığı izlenimi veren bir kızarıklık gördüm.Sanırım soğukken yapmıyor sıcakken yapıyor..Ampülün rodajı dolsun diye gündüzleride yakıyordum olası bir arızaya karşı yakmayacağım yenisi gelene kadar.Sanırım elektrik atlama yapınca araç akımı otomatik kesiyor değişken voltajdan dolayı...

Geri