Orjinal uzaktan kumanda anahtar tamiri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yukselkk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yukselkk

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar benim aracın (Corsa c) anahtarındaki uzaktan kumanda artık iş görmez halde.Aç/Kapa butonlarından bahsediyorum.Önceleri tek tıklamayla basmamaya şimdi ise çekiçle vursan belki basmaya başladı.Geçenlerde ,"Pili bitmiş olabilir" diye pil taktırdım.Hazır açılmışken içine de bir göz attım.2 adet buton mevcut devreye bağlı.neyse pil değişti.Sandım ki düzelecek ama nafile!!
durum aynı.Bende kendim içini açıp bir göz attım.butonlar gerçekten basıyormuş gibi ses çıkarıyor ama bir faaliyet yok.Hele kapanma butonu ise lehimli yerinden kopmuş,lehimli yere denk geirip denedim oda gitmiş.
bilen var mıdır bu butonları yenileriyle değiştirip yerlerine monte ettirebileceğim bir yer?
Tşk
Yuksel

Herhangibir TV tamircisine git onları lehimleyip halleder.

Herhangibir TV tamircisine git onları lehimleyip halleder.

Cevap için teşekkürler.
Ancak sorun sadece lehim değil birde o butonlardan 2 tane yeni bulmam gerek tv tamircisinde bulunur mu onlardan?
yuksel

Bulunur çok çzel bi malzeme değil.
Muhtemeln butonların da bacağında gevşeklik olabilir.
Bastığında bastığını hissediyorsan temizleme spreyi ile temizlenirse düzelir.
Belki butonun da bacağında gevşeklik olabilir. Onlar halleder basit bişey.

hadi butonlarınız arızalı diyelim...genede sorun olacağını sanmıyorum.çünkü aynı ebatlarda ve aynı işi görecek bir çok çeşit buton var halihazırda illaki bişey uydururlar sıkıntı olmaz yani...

yani piyasadan oraya uyacak buton illaki temin ederler...

Bu c.tesi rast geldiğim her tv ve benzeri tamirciye girip danışacağım.Teşekkürler cevaplar için.
Yuksel

merhaba benim aracın da uzaktan kumanda lastiği tırnak temasıyla yırtıldı ve küçük bir delik oluşmuştu Çengelköy arkas ta 85 lira verip değiştirdim o anahtar 2 parçadan oluşuyor sakın tamamını değiştirme uzaktan kumandayı üzerinden söküp yeni kumandayı takıyorlar ve bide programlama yapıyor arkadaşlar taş gibi oluyor,tamirle falan uğraşma içindeki cip bozulursa motoru kitlersin bir dünya masraf çıkar sakınnn

arkadaşlar bu adreste sizin derdinize çare olacak birşeyler var galiba

herhangi bir tv tamircisi sorunu nu çözecektir ben öyle yaptım sorunsuz şekilde kullanıyorum

Geri