Orjinal Silecek Kollarını Kullanmak İsteyenlere

geçenlerde ben de kar süpürgesini kırdım fiyatı hakkında bilgisi olan var mı acaba?sordum bir yere 46,5 lira dedi o kadar varmıdır bu parça altı üstü plastik

dikkatlı olmak gerekır teller bukulurse sılgı ıyı basmaz...

bende silecekleri komple değiştirip, üzerinden çıkanları atmaya kıyamamıştım. bende bir müsaitte lastikleri değiştireyim.bilgi için : üzerinden çıkan silecek + lastiği boch marka, yeni aldığım silecek +lastiği valeo (çifti 15 ytl ye aldım) sadece orj. sileceğin (soldakinde) rüzgarlık var ve şekli birazcık farklı, zaten o yüzden atmaya kıyamamıştım :) iyi de etmişim

astrammm

teller çelik kolay kolay bükülmez

BY Corsa
bende silecekleri komple değiştirip, üzerinden çıkanları atmaya kıyamamıştım. bende bir müsaitte lastikleri değiştireyim.bilgi için : üzerinden çıkan silecek + lastiği boch marka, yeni aldığım silecek +lastiği valeo (çifti 15 ytl ye aldım) sadece orj. sileceğin (soldakinde) rüzgarlık var ve şekli birazcık farklı, zaten o yüzden atmaya kıyamamıştım :) iyi de etmişim

Lastik takarsın elinde yedeğin olur, esliyince değiştirirsin :)

Bosch'un çiftini süpürgesi ile birlikte 15 YTL'ye aldım. 2 dakikada yenilerini yerine takıyorsun. Bence 5-6 YTL fark için uğraşmaya deymez.

astrammm

teller çelik kolay kolay bükülmez
kım demiş kolay kolay bukulmez diye bi anlık bı dıkkatsızlıge baglı

Geri