Merhabalar arkadaşlar...Araçtaki jantlar güzel olmasına rağmen,ben daha büyük - görüntü açısından daha hoş duracak - bir jant arıyordum.. Birkaç jant buldum,ancak dün Erden ile konustuk , Rusya'dan orjinal 18" opc jantlarını alıp gönderebileceğini,ve Türkiye'deki fiyattan çok daha ucuza olacağını söyledi.Aşağıda resmi olan jantın TR fiyatı 4 tane için yaklaşık 3600 tl civarında. Bana geliş ücreti de maksimum olarak 1800 TL yi falan buluyor.
Sizce bu fiyat avantajından yararlanıp,TR de hiçbir opcde olmayan ve orjinal 18" jantları mı , yoksa hafifliği önemseyerek dışardan " Volk , Konig " gibi bir jant mı almam daha mantıklı :soru:
Orjinal alırsam aile pek durumu çakmayacak ve sorun çıkarmayacak..
Çevirmelerde bir nebze olsun avantaj sağlayabilir,araç orjinal diyerek..Ancak tabiki diğer markalar gibi hafif değiller..
Fikirlerinizi bekliyorum
Hatta bir de anket koyayım.
En üstteki benim aracımdaki jant. Aradaki farkı görmek istersiniz diye eklemek istedim.
Sizce bu fiyat avantajından yararlanıp,TR de hiçbir opcde olmayan ve orjinal 18" jantları mı , yoksa hafifliği önemseyerek dışardan " Volk , Konig " gibi bir jant mı almam daha mantıklı :soru:
Orjinal alırsam aile pek durumu çakmayacak ve sorun çıkarmayacak..

Fikirlerinizi bekliyorum

En üstteki benim aracımdaki jant. Aradaki farkı görmek istersiniz diye eklemek istedim.

Son düzenleme: