Orjinal lastik ebatlari nedir

SEVEMEDİM

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
--------------------------------------------

Son düzenleme:
Benim bildiğim kadarıyla 195 taban genişliği ve 60 da 195 in %60 ı olarak yanak genişliği ince yanak istiyosan bu oran düşmeli ama yanak düştükte spor yay yoksa çirkin bi görüntü olur tabi yanak düşerken aslında jantın büyüklüğüde artması lazım ki tam bi uyum olsun.Ama bunları yapmak aracın içine sarsıntıları daha çok vermek anlamına geliyo.Bi arkadaşımdaki passatta normalda 15 jant vardır ve normal bi lastik vardı 17 jant ve küçük yanaklarla normal ufakcık bi taştan bile zıplamaya başladı araç.seçimi iyi yapmak lazım.Görüntümü konfor mu ;) bide sonra yazan R14 R15 fln bnlar jantın büyüklüğü diye biliyorum jantının büyüklüğü neyse ona göre takılır o.

Kesin bi bilgim yok ama umarım yanlış bilgi vermemişimdir.

benim bildiğim kadarıyla 195 taban genişliği ve 60 da 195 in %60 ı olarak yanak genişliği ince yanak istiyosan bu oran düşmeli ama yanak düştükte spor yay yoksa çirkin bi görüntü olur tabi yanak düşerken aslında jantın büyüklüğüde artması lazım ki tam bi uyum olsun.ama bunları yapmak aracın içine sarsıntıları daha çok vermek anlamına geliyo.bi arkadaşımdaki passatta normalda 15 jant vardır ve normal bi lastik vardı 17 jant ve küçük yanaklarla normal ufakcık bi taştan bile zıplamaya başladı araç.seçimi iyi yapmak lazım.görüntümü konfor mu ;) bide sonra yazan r14 r15 fln bnlar jantın büyüklüğü diye biliyorum jantının büyüklüğü neyse ona göre takılır o.

Kesin bi bilgim yok ama umarım yanlış bilgi vermemişimdir.

+1000

ben 5 bijonlu 14 jant makyajlı kasa vectra jant ve lastiği hiç görmedim. 5 bijon jantların hepsi 15 dir. ve ebatta 195/65/15

Ethem abi
jant 15'' fakat üzerindeki lastik 195 60 r14

Ethem abi
jant 15'' fakat üzerindeki lastik 195 60 r14

14' lastik 15' janta nasıl girmiş peki? foto varmı jantları bir görsek? buarada orjinal ölçüler 195/65/15 dir. 205/60/15de kullanabilirsiniz TUV yasal sınırları içindedir.

Araci aldigimda böyledi hatta tümseklerde baya sarsiyor

ya abicim olurmu öyle şey 15 janta 14 lastik takılamaz zaten....

15 janta 14 lastik olmaz.
+1
jantın lastiğin içine geçmesi mümkün değil, 3 santim fark söz konusu.

Geri