orjınal kumandadan camları kaldırma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Vectrali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Vectrali

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar bildiğiniz üzere cogu opel anahtarında kapı acma tusu var ama bu camları kaldırmıyor taki anahtarı soför tarafı kapı deliğine sokana dek.ben bir lakırdı duydum kapıya modül vb.birsey ekleyip kumandadan camları kaldırma olanagı yapıyorlarmıs....bu işin aslı astarı nedir? yardımcı olursanız sevırım sımdıden tesekkurler....

astra h 1.3 cdti sahibiyim dediğin olay kumandayla iki defa kapatınca ve uzun basılı kalınca oluyor arkadaşlar sana yardımcı olcaktır forumda mokia kardeşim daha net açıklar sana mesajı görünce

astra h 1.3 cdti sahibiyim dediğin olay kumandayla iki defa kapatınca ve uzun basılı kalınca oluyor arkadaşlar sana yardımcı olcaktır forumda mokia kardeşim daha net açıklar sana mesajı görünce

Benimki 98 model kumandada motor kilidi de yapılabiliyor ama camı kaldırma fonksiyonu yok yorumları birazda bekleyeyim olmadı cengiz abiye sorarız..

benim araçda 4 camda orjinalden var..

ufak bir şey o dediğin minicik bir modül 2 cam için olanı var 4 cam için olanı var toplasan 40-50 tl o modül..

yav bende 1,3 esentina var ama olmadı 2 kere bastımm kaldırmadı camları neden aceba

bende de yok essentialarda olmuyomu yoksa tech2 ile açtırmakmı gerekiyor acaba

benim araba 2001 vectra 1.6 elegance bnim camlarda kapanmıyordu anahtardan istediğin kadar bas serviste tech2 cihazıyla ayarladılar para falan almadan şimdi kilitlemeye basılı tutunca camlar kapanıyor.....

benim araba 2001 vectra 1.6 elegance bnim camlarda kapanmıyordu anahtardan istediğin kadar bas serviste tech2 cihazıyla ayarladılar para falan almadan şimdi kilitlemeye basılı tutunca camlar kapanıyor.....

bi arkadasta beyine baglanan program var onu bilgisayara takip bakmak lazim tesekkur ederim yazdiklarin icin...

Bunun yapıldığını duymuştum ama aküye zararlı olduğu için pek tavsiye edilen bişey olmadığını biliyorum...

Geri