orjinal kol dayama arıyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan guray27
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

guray27

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar 2006 model opel astra h kasa aracıma orjinal koltuğa monte edilebilen kol dayama arıyorum elinde olan varsa bana yazabilir selamlar

Zor bi ihtimal, çıkmacılara bakınız.

kol dayama

yokmu yardımcı olacak

koltuga monte edilen kol dayama bulamazsınız.koltugu değiştireyim diyorsanız o ayrı :) piyasada iyi ürünler var.. opel yetkili servislerinde var..

Abıcım kım nerden bulsun size komple koltugu :)
Anca bunun ıcın cıkmacıları dolasmanız lazım...
Yada koltugu soydurup kaynak ile koltuga aldıgınız bı kol dayamayı sabıtlettıreceksınız :)

Abıcım kım nerden bulsun size komple koltugu :)
Anca bunun ıcın cıkmacıları dolasmanız lazım...
Yada koltugu soydurup kaynak ile koltuga aldıgınız bı kol dayamayı sabıtlettıreceksınız :)
bu konu hiç aklıma gelmemişti. koltuk soyma olayını bir araçtırayım ben :)
astra h için koltuk kolçağu takan birisi vardı nerde gördüm hatırlamıyorum ama g kasalar için orjinal koltuk kullukları yoktur heralde bu iyi fikir gerçekten. kılıfı sökmesi okadar zor olmasa gerek.

boşverin orjinali. Armster AKAR :D pahalı ama değer...

Orjinal kol dayama kullanışsız zaten. Koltuk ayarınıza göre fazla uzun gelebilir ve vites kullanımını (manuel vites ise) biraz zorlaştırıyor. Eğer uzun boyluysanız ve koltuğu geride kullanıyorsanız o kadar kapatmıyor vitesi.

Çıkmacılar abicim, çıkmacılardan bakacaksınız. Çok nadir Almanyadan vs getirip satan denk gelirse nette bulabilirsiniz.

Koltuğa birşey kaynatmanıza gerek yok, herhangi bir kol dayamayı alın, Astra H ların koltuklarında zaten bağlanma yeri hazırdır. Kol dayamaya oraya bağlanması için biraz modifiye ve artık orjinal gibi bağlanabilir.

imag0309t.jpg

Resimde görülen Astra H ın koltuğu, dikkat ederseniz içerisindeki bağlantı yeri hazırdır. Sizin aracınızda elinizle o bölgeyi kontrol ederseniz döşemenin altından yuvarlak kısmı hissedebilirsiniz. Yada açıp bakın :D Zaten çok kolay açılıyor.

kol dayama

satan falan zor dediğiniz gibi serviste bulmak bile zor amma ne donanımmış :maden:

Geri