orjinal kılıflar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan msena
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

msena

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar yaz geldi malum aracınızı istemesenizde bazen saatlerce güneşte bırakmak zorunda kalıyorsunuz ve döşemenin güneş gören kısımları bilhassa koltuk omuzları ağarmaya başlıyor.kılıftan nefret etmeme rağmen gerekli gibi duruyor.arabam  y. astra 1,3 eco-flex siyah  acaba orjinal kılıf bulup taktıran varmı ve ya orjinal olmasada iyi bir kılıf nasıl temin edebilirim .

Ynt: orjinal kılıflar

benzer bir konu açılmıştı
http://www.opelsizasla.com/forum/index.php?topic=816.0
şöyleki ön koltukların yanında airbag olduğu için koltuk kılıfı bunları engelleyecektir
o yüzden koltuk kılıfı ne kadar mantıklı olur bilemem
ama koltuğun tamamını kaplamayan koltuk koruyucu birşey olabilir bence

kılıf işi mantıklı değil.... 

arabanın  güzel koltuğu  gözükmeden sonra  ve dışında kılıf  olduktan sonra ne anlamı kalıyor ki eskimemesinin....   
sonuçta eskimemesini istememizin sebebi kolttuğun gzüellğini korumak ama zaten kılıfla o güzellik hep  gizli kalacak yani  dedğim gibi mantıksız ;)

Sayın Akın ile aynı görüşteyim..Güzelliği ben yaşamadıktan sonra, aracın bir sonraki sahibi için mi bütün çabalarım..??

alahan1963 link' Alıntı:
Sayın Akın ile aynı görüşteyim..Güzelliği ben yaşamadıktan sonra, aracın bir sonraki sahibi için mi bütün çabalarım..??

Vallaha kurmaya çalıştığım cümleye tercüman olmuşsunuz :) teşekkür ederim..

"güzelliği ben yaşamadıktan sonra" .....

bence cam filmi yaptırınn ,ya da güneş ışınlarından  koruyucu perde. ön cama da şu parıldayan ucuz güneşliklerden.

alahan1963 link' Alıntı:
bravoo bravoo bravoo bravoo bravoo bravoo

Geri