Orjinal gm mercekli astra g far

ürün süper bence ama keşke siyah zemin olsa bu arada aynı senin gibi düşünüyorum bmw dışındaki arabalarda Angel a karşıyım ayrıca artık öyle şekillerde o kadar kötü led ler gördümki audide bile görünce hoşuma gitmiyo bu arada benimde çok istediğim bir far lakin Hella siyah tabalısının tanesi 760tl

Aynen abi !

Ben aydınlatmasından memnunum, servise sorun sadece balast için en az 250 çekerler, bence orjinal hella için normal fiyat. ayrıca ampulleri de varsa çok iyi fiyat. ampuller de serviste tanesi 300 lira...

Aaa, ilk defa sizde gördüm mercekli far :) Haklısınız fiyat konusunda, aslında uygun. Far sıfır, balastlar ve ampül ikinci el.. Ve hiç indirim yapmıyo çakal :)

Sıfıra oranlayınca cidden uygun gelebilir belki ama aydınlatma diğer markaların xenon aydınlatmalarına göre malesef ki zayıf kalıyor.Bende vectramın farlarını sarardıkları için değiştirmiştim farın tanesi 986 tl idi mercekli olduğu için,ama piyasada bolca olduğundan çifti çıkma olarak 300 civarına bulunuyor vectra b lerde.Ama durum g kasa için farklı çünkü piyasada çok az orj xenon mercekli astra g var.Ama ben senin yerinde olsam Fatih kaliteli bir mercek yaptırırdım işin erbabına.Mesela büyük ve güzel projektör mercekler var çıkmacılarda bolca.Özellikle SUV ların mercekleri deli gibi aydınlatma sağlıyor,çıkma range yada x5 merceği çok çok güzel aydınlatma sağlar,yada bolca bulabileyim hemde ucuza gelsin ama iş görsün diyorsan valeo-megane merceği öneririm.

Çağrı o işe sıcak bakıyorum. İlker' i bilirsin. Geceuçuşu.com da yaptığı farlar var. sahibinden.comda da bir sürü ilanı var adamın, aklına hangi araba gelirse hepsine mercek çakmış. Genelde valeo kullanıyomuş, dediğin gibi megane II mercekleri.. Çok farkediyo diyo ama bilmiyorum sorun yaşar mıyım.. Dürüst bi arkadaş, yaptığım bi kaç far sadece buğulanma yaptı ama su alma olayı olmadı demişti.. O da 250 TL' ye yaparım diyo..

Evet anımsadım bende bir ara baya inceledim bu işi ama sonra kaldı :) Eğer farının içinin boyutu uyuyorsa belki rakam biraz yükselebilir ama bahsettiğim gibi daha kaliteli markaların merceklerine bakarsan daha iyi aydınlatma alırsın.Bahsettiğim gibi suv ların genelde Hella oluyor ve ciddi anlamda menzilleri çok oluyor benim gördüğüm kadarı ile bir kaç uygulamada.Bu arada bahsettiğin arkadaşın sanırım led tipi sinyal uygulaması varki oda dikkatimi çekti fiyatta oynamadan onuda yaparsa çok şahane olabilir :) Ayrıca bu işlem güzel yapıldıktan sonra çok iyi hem farlarında camları ve içleri temizlenmiş oluyor sadece güzel kapansın yeterki :)

Bi sürü uygulaması var çağrı.. caddy lere, jettalara, suv lara çakmış mercekleri.. Dediğin gibi konuşucam, sığma problemi olmazsa yapar.. Odaklanma problemimi de olmuyomuş..

Tam hatırlamıyorum bertonelerde far yıkama varmıydı Fatihcim?

Tüv ün mercekli far olan araçlara yükseklik ayarı ve far yıkama sorduklarını duymuştum son olarak birde onu araştır diye eklemek isterim.

Bende var çağrı. Bide 2.0 larda var diye biliyorum. Tüv le 2011 e kadar randevum yok :)

Süper o zaman :D

Geri