orjinal cam& logosuz cam

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan scoglu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

scoglu

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
bu aralar cam ,ile uğraşıyoruz kasko camı değiştiriyor ancak logosuz ithal cam var deniyor. ben orjinal ile fark yok dendiğine pek ihtimal vermiyorum tecrübe sahibi ve önerisi olan var mı?

f

yok mu tecrübe sahibi bi arkadş

bence orjinal al. çünkü logosuz ithal cam aldım hızı çok belli ediyor ve yansıma çok oluyor nerdeyse ayna gibi camda kendimi görüyorum

Ayrıca aracının değeri düşer. Aracını satarken o camın neden değiştiğini nasıl izah edeceksin.
Kasko firmaları ucucz olsun diya başka cam taktırmaya çalışıyor.
kabul etme orjinal camını taktır.

Benim bildiğim, kasko firmaları logosuz cam takılıması konusunu poliçeye ekliyorlar. En azından benim poliçemde böyle yazıyor. Geçen mart ayında çizikler nedeniyle cam değişimi yapıldı, ancak logosuz cam takıldı. Diğer taraftan cam değişiminin nedenini niçin açıklama gereği duyalım ki?

eğer kaskoda öyle bir ibare olsa bile cebimden farkını öder orjinal taktırırdım.

.

bence orjinal al. çünkü logosuz ithal cam aldım hızı çok belli ediyor ve yansıma çok oluyor nerdeyse ayna gibi camda kendimi görüyorum
hangi marka cam taktırdın logosuz???

Benim bildiğim, kasko firmaları logosuz cam takılıması konusunu poliçeye ekliyorlar. En azından benim poliçemde böyle yazıyor. Geçen mart ayında çizikler nedeniyle cam değişimi yapıldı, ancak logosuz cam takıldı. Diğer taraftan cam değişiminin nedenini niçin açıklama gereği duyalım ki?

Camı değişmiş araca genelde kazalı şüphesi ile bakılır o yüzden dedim. Sen nekadar çizikti desende ??? leri kalır.
Orjinalini takma imkanı varsa neden farklı olsun ki. İmkan varsa orjinalini taktırmak en iyisi. Ama kaskoda farklı diyorsan sen bilirsin.

arkadaşlar 15 gün önce çatlaktan ötürü ön camı kaskodan değiştirdim
çatlayan camda gm logosu ve camın markası vardı ben orjinal takılmasını söyledim ve arabayı bıraktım
yarım saat sonra beni aradılar ithal cam takacaklarını söylediler gm logolusu olmadığını fakat ithal camın aynı marka olduğunu taktırmak istemezsem başka yere taktırabileceğimi söylediler
hemen camcıya gittim araç camındaki markayı gösterdiler,yeni takacakları camın markasını gösterdiler markalar tas tamam aynı sadece markanın yanında gm logosu yok
gm logolu olanları sadece fabrikada kullandıklarını söylediler ve tamamen yüzde yüz aynı cam olduğunu söylediler
bende taktırdım şu ana kadar dün yağan kuvvetli yağmurdada kullandım eskisinden farklı değil

ön camla oynayınca önden daha çok rüzgar sesi geliyo dikkatli takılması lazım..

Geri