orjinal cam& logosuz cam

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan scoglu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
benim arka cam değişti eski camda gm yazıyordu gelen camda pilkington sonra baktım babamın arabası 2004 astra g onun arka camındada pilkington yazıyor,

kaskom yok camım çatladı birkaç gün geçti çatlak ilerlemeye başladı ne tavsiye edersiniz ıspartada sordum 150 ve 180 e var dediler 3 taksit yaparız dediler

çatlak kısım çok büyük değil ve görüşü engellemiyorsa çatlağın uçlarını daire biçinimde çizip ilerlemeyi durdurabiliyorlar galiba. eger kasko düşünüyorasnız böyle yaptırın sonra kasko yaptırıp 1-2 hafta içinde camı değiştirin. yok kasko yaptırmıcam ve camı değiştireceğim derseniz aracınızın diğer camlarının markasına bakın mümkünse aynı camdan sipariş verin.

çok teşekkürler

Daha önce çatlak tamiri yaptıran var mı?
Varsa sonuçtan memnun musunuz?
Değiştirmek için yerli firmalardan hangisini önerirsiniz?
Teşekkürler...

şimdi anlamadığım şey şu.logosuz sadece pilkington yazan cam orjinal cam mıdır?yoksa yan sanayi cam mıdır?

ben geçen sene ön camı değiştirdim eskisinde gm yazıyordu sonradan takılanda pilkington yazıyordu ama bir fark hissetmedim. 3-4 günce arka kapı camını değiştirdim onlarda hiçbirşey yazmıyordu şimdi takılanda ise yine pilkington yazıyor. iki camda farklı yerlerde takıldı. ama cam olayında orjinalinmi yan sanayimi olayına fazla takılmıyorum sonuçta cam bu hepsini bir darbelik canı var marka aramaya gerek yok.

arkadaşlar ben camın dayanıklılığını sorgulamıyorum orjinalliğini sorguluyorum.pilkington yazan cam orjinalmidir yan sanayimidir?

Arkadaşım aynısını bana yaptılar. Kesinlikle logolu takdır ve ısrar et kasko şirketine anlaşmalı servisi şikayet et bak o zaman nasıl ilgileniyolar bulup takıyolar

Konu hortlamış galiba

Geri