orj kapıya değişmiş dediler :S

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan NoBLe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şimdi insanlar 0 araba alıyor yola gidiyor adam araba siyah geliyor ki kaput olduğu gibi taş izi boyattırıyor öyle binmektense içi öyle rahat ediyor benimde çizik gözüme çok batar tamponda çizikler var dı önde 12 senelik arac sonucta auto king e gittik rutus olsa bile belli olur abi dedi iyi dedik komple boyansın tampon plastik aksam sonuçtada satarken tampona bakmıyorlar, geçenlerdede arkadaşın arabaya sürttüler hafif çizildi ve ezildi ezik yeri vakumla çektiler diğer yeride lokal boya yapmışlar yani sonuçta hepimiz trafikteyiz adı üstünde kaza istemeden olan birşey benim aracım çizilsede ezilsede öyle gezecek halim yok boyatırım da yaptırırımda.

hastalık olmuş boya da, sanayide bi astra f görmüştüm kaput mat kırmızı olmuştu, abi bu nası oldu dedim valla sıcakken yıkamaya girdim kaput böyle oldu dedi
boya olsun da uyduruk boya olmasın :)

yazacaklarımı yazmışsın vallahi... bende bu hafta değiştirmek zorunda kaldım kapıyı. yandan giydirdiler. vallahi o kadar çok laf duydum ki yok satarken zorlanırsın falan filan. orijinal değiştirme diye.. dediğn gibi eski kafa.. boya tutmaz diyolardı bana. sırf o yüzden sağ çamurluktaki eziği yaptırmamıştım. ama sağ 2 kapıyı görünce şaşırdım.. beklemiyodum..orayı da yaptırcam..

satacağım zamanda isteyen alsım kardeşim.. işim gücüm yok kaportacı kaportacı dolanacak halim yok. herşeyi serviste yaptırıyom.

şahsen şunu söyleyim araba alıp satan tanıdığım var. bu işi 17 yaşından beri yapıyor. yaklaşık 16 sene dir yapıyor yani. duysanız piyasan 2. el araba almazzsınız.

dediğim gibi çok kasıyosunuz adamlara anlatacam diye almasınlar bırakın. hepsi size fiyat için ayak çekiyor.. piyasa çirkefi onlar.

Ağzına sağlık kardeşim bencede doğru önemli olan satarken sorun yaşamamak diye millet dokundurmuyor arabasına istanbul gibi yerde vurmadan çizmeden arabamı kullanılır bahçede arabamın kaputuna çıkıp zıplamış veled ler gittim göçük düzelmez dediler değiştirdik öylemi kullanalım yani

Geri