Orijinal egzoz ucu Aranıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan patriot2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

patriot2

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar,

Orijinal astra J egzoz ucu satan varsa hemen alabilirim.

Teşekkürler.

Ynt: Orijinal egzoz ucu Aranıyor

Bu durumda modifiye yapacak arkadaslari beklemelisiniz yoksa  bulmaniz biraz zor

Odak ta var. Arayıp sorun isterseniz.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar.

Acaba odak tek olarak orijinal egzoz ucu satıyor mu ? ilanlarını gördüm ama astra j çift egzoz uygulaması 550 tl diyor. Bana sadece tekli olarak orijinal uc lazım

patriot link' Alıntı:
Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar.

Acaba odak tek olarak orijinal egzoz ucu satıyor mu ? ilanlarını gördüm ama astra j çift egzoz uygulaması 550 tl diyor. Bana sadece tekli olarak orijinal uc lazım

Orjinale benzer bulabilirsiniz hocam egzoscularda. İlla orjinal derseniz de Odak'ta bulamazsanız çıkmacılarda mevcuttur :)

mucahitduran link' Alıntı:
Orjinale benzer bulabilirsiniz hocam egzoscularda. İlla orjinal derseniz de Odak'ta bulamazsanız çıkmacılarda mevcuttur :)

Odaktaki orijinal değil mi yani hocam :(

patriot link' Alıntı:

Yok hocam orjinaldir elbette. Adamlar yetkili servis. :) Cümlemi yanlış anladınız. "Odakta bulamazsanız..." demiştim :) yani ellerinde hali hazırda orjinal yoksa dışarıda mutlaka benzeri ürünler vardır :)

patriot link' Alıntı:

Odak'ta satılan tek egzoz ucu orijinal değil. Orijinali ile birebir tasarımda ve Odak'ın da başka bir üreticiden aldığı bir üründür.  :)
Orijinal egzoz ucu maalesef hiçbir servisten sadece uç olarak temin edilemiyor.

Ya forumda egzoz modifiyesi yapan bir arkadaşı beklemeniz gerekecek yada Odak'tan birebir ama orijinal olmayan uçtan temin edebilirsiniz.

Mert 'in söylediği gibi. Odakta orijinal değil fakat birebir aynısı. Görüntü de hiçbir fark yok bildiğim kadarıyla.

Sana Ostim yolları görünüyor :D

Geri