Opelsizasla Forumumuza Hoşgeldiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bye_Bye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Opelsizasla Forumumuza Hoşgeldiniz

Merhabalar wazdano
Forumumuza hoşgeldiniz.
Astranızı sevdiğinize göre eminim forumu da çok beğeniceksiniz.Sizlerin fikirleri ve paylaşımlarınız forumumuzu daha ilerlere taşıyacaktır.
Keyifli paylaşımlar diliyorum.
En kısa sürede izmir buluşmasını gerçekleştiricez bu arada...

Sn Akın Bey
Forumumuza hoşgeldiniz, kazasız belasız sürüşler diliyorum  
İzmirliler çoğaldı, inşallah şubatın ilk haftası İzmirde bir buluşma planlayacağız, sizi de mutlaka bekleriz :)
Dh den farklı olarak herşeyin elimizin altında olacağı, bilgileri daha rahat ve seviyeli bir ortamda paylaşabilmek
adına forumu hayata geçirdik, umarım astracılar adına güzel bir ortam oluşturmuşuzdur
Araçla ilgili yakıt tüketimi ve izlenimlerinizi ilgili başlıklarda merakla bekliyoruz
Saygılar

Hoşbuldum .
Forumun gün geçtikçe daha zenginleşeceğinden , elit ve seviyeli olacağından hiç şüphem yok ...
yakıt sarfiyatı konusunda gerekli konuya paylaşım yapacağım ancak henüz 500 km kadar yol yapabildim şehir içi 5,5-6 lt ortalamalardayım.genelde kalabalık ve kısa mesafe olarak kullandım

HOCAM SAOL BENDE ARAևLA İLGİLİ BİLGİLERİMİ PAYLAşTIM FARKLI BAşLIKLARDA (YAKIT T֜KETİMİM 5.4 E  Ö‡IKMIş, ARACIMIN GARANTİDEN  DEğİşMEYEN YERİ KALMADI ( DEBRİYAJ YAYI, SİLGEև,KONSOL PLASTİğİ, TAVAN LAMBASI... BLA BLA  )  okkk

Merhaba Arkadaşlar,

Galiba kendimi tanıtmayı unutmuşum.
Ben Beysan TAŞCI.
47 Yaşındayım.Evli ve bir çocuk babasıyım.
İstanbul Ataköy'de İkamet ediyorum.
Mimarım.
Silifkeliyim.
Kamuda Yöneticiyim.
Galatasaraylıyım.(Şu sıralar bu durumu açık etmeye yüzümüz tutmuyor gerçi ama.. :D)

Siteye emek verenlerin emeğine sağlık..

Sn. Beysan Bey
Aramıza hoşgeldiniz
Bir astra j sahibi olarak sizleri aramızdan büyük mutluluk duyduk
Bol bilgi paylaşımlı, keyifli forumlar diliyorum

Beysan Abi,

Hoş geldin :)

Güleryüzle "hoşgeldin" diyen herkese teşekkür ederim  :D
Bizde bu astra sevdası ve dostluk anlayışı varken yine ve yeniden birlikte olmamız kaçınılmaz..

Merhabalar, sanırım orta yaş krizim nedeniyle yeni astra ile tanıştım, 3 haftadır astra kullanıyorum, benim aracım 1.6 turbo active select cosmo, performansı mest ediyor. ևocuklar arkadan turbonun hakkını ver baba diye bağırıyor. Bu arada Ankara 'da oturuyorum, Eskişehir yolunda yeni astralarla epey karşılaşıyorum, belki bu forumdan birileridir.  Meslek olarak tıp doktoru ve öğretim üyesiyim. Herkese sevgiler. Ender Taner

Sn. Beysan Bey ve Ender bey
Aramıza hoşgeldiniz.
Bir astra j sahibi olarak sizlerin aramızda olmanızdan büyük mutluluk duyduk.
Bol bilgi paylaşımlı, keyifli forumlar diliyorum.

Geri