Opelsizasla Forumumuza Hoşgeldiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bye_Bye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Opelsizasla Forumumuza Hoşgeldiniz

Teşekkür ederim, bizim ailede avukat, mühendis, doktor.. Ne lazımsa fazla fazla var !! greatt

Hoşgeldiniz keyifli ve bol paylaşımlı forumlar dilerim.

Çok teşekkür ederim.

Herkese mrb
Astra J alma arefesinde genc bi doktorum :) Su an Kirklareli'nde komando olarak askerligimi yapiyorum battle_Teroriste
Nevsehir acilde calisiyorum, snowboard yapar , elektronik muzik severim :)
Mehmet...

Sn. Sxn4,

Aramıza hoş geldiniz.

En kısa zamanda askerliğiniz biter ve istediğiniz araca kavuşursunuz.

Hoşgeldiniz Mehmet bey

keyifli forumlar dilerim, umarım aklınızdaki sorulara hepberaber cevap bulup sizi en kısa sürede bir astra J sahibi yaparız :)

saygılar.

Sn mehmet bey forumumuza hoşgeldiniz.Umarım askerliğinizi hayırlısıyla birtirip astra j ile aramızda olursunuz. :)

iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim , tecrubelerinizden cok sey ogreniyoruz bundan emin olabilirsiniz , DH deki opel forumunu tamamen okumus sayilirim ama simdiye kadar tek kelime yazmamistim :) bu forumda cok güzel bi sinerji yakalanmis, üyelerin üsluplari , ikili iliskiler cok düzeyli ve samimi. emegi gecen herkese tebrikler ve tesekkurler.
Hiz yapmayi da cok sevmem acikcasi, 120km/s den yukarisi bende tasikardi yapar :) Baya da dr var sanirim forumda,27 yasindayim , 3 yildir calisiyorum, vakit buldukca forumdayim ...

DH'da buradaki ekip olarak bir süre yazdı. Hatta biraralar en popüler konular içinde idik. Fakat tek başlık altında bilgi paylaşımının zorluğu giderek kendini göstermeye başlayınca biz de başka yollar aramaya başladık. Zaten biz bu forumda yazmaya başlayınca da DH'ın sayfa sayısı değişmez oldu ve çoğunluk fiyat konusu ile ilgilenmeye başladı.

hoşgeldiniz mehmet bey, ben de yeni terhisoldum(335kd) 1.komando tugayı, hava indirme egitim taburu, kayseri  battle_Teroriste  .....

hayırlı teskereler

Geri