opelsiz olmuyor arkadaşlar

Hayırlı olsun Yusuf !!...

usta hayırlı olsun.. benim corsa 1.2 manuel.. 233 binlira falan yakıo şuan kmde.. 100 kmde 7.25 litre gibiydi en son ölçtüğümde.. araç istanbulda genelde fındıkzade maslak arası gidio gelio

arkadaşlar bugun aracı aldım ilk izlenimlerim araç gitmiyor :) gerçi 1.2 motor zaten fazla bir beklentim yok yalnız kafama bişey takıldı otomatik vites geçişlerinde araç bariz bir şekilde kasılıyor ve rahatlıyor (umarım tarif edebilmişimdir) bu normalmi yoksa bir problemmi var kafama takıldı

hayırlısı olsun oldukça temiz araçmış.easytronic şanzımanlarda genel olarak kasılma şikayetleri olduğunu biliyorum ama tam olarak şu şudur diyemem...

arkadaşlar bugun aracı aldım ilk izlenimlerim araç gitmiyor :) gerçi 1.2 motor zaten fazla bir beklentim yok yalnız kafama bişey takıldı otomatik vites geçişlerinde araç bariz bir şekilde kasılıyor ve rahatlıyor (umarım tarif edebilmişimdir) bu normalmi yoksa bir problemmi var kafama takıldı
benim aracımdada oluyor ama öyle çok değil.biraz kasılması normaldir bence

kasılmaması için manuel modda vites attırmadan önce ayağınızı gazdan çekin o kasılmanın olmadığını göreceksinizi sonuçta prensip olarak manuel şanzımanın otomatikleştirilmişi

yani normal içim rahatladı valla

hayırlı olsun şehiriçi kullanım için 10 numara bir araçtır yakıtta çok değil ama az da değil:)

:D OPEL'siz yaşamak karanlık gibidir nereye gidecegini bilemez insan opeli hiç bi araca deyişmem çok kötü fanatiği oldum

Geri