opelmi asla !!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kokorecci576
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ya arkadaşlar sizce hangisi şekil duruyo benim combomu yoksa sade 307 mi?

30755ba3.jpg

benim comboda bu
prem307a3xt6.jpg
grnt016pd5.jpg

sana pejo yakışır, sen pejo al ;)

Muhahuhauhauha :kop::kop::kop: buna çok güldüm.

Maalesef servisteki adamları bende beğenmedim. yani ısrar edince illaki yapıyolarda. ne bileyim, ben daha iyi bir servis beklerdim.

banko Astra hhhhhh:)

sırf şekil dersen yanlış yaparsın.. ayrıca combo ile peugeot partner 'ı karşılaştırabilirsin ancak..Ayrı dünyaların araçları 307 ile Combo ama yinede sen bilirsin.. buarada ilk foto 3 kapılı 307 ondan birazda şekil duruyor..Ama illada şekil diyorsan ve ort. 25 milyarın varsa 2004 307 yerine 2006 GrandePunto da alabilirsin.. (GP bayaı hoşuma giden araçlardan :))

yeniimzamql7sq1.jpg

opel güzel değil en iyisi pejo.kesin pejo al ford danda iyidir.307yakışır sana.genç arabası

Moral bozukluğundan sigortaların attığı belli. Bazı forumları dolaş , birde başka arabası olanları dinle yeterki gerçekçi olsun lar neler görüp neler yaşayacaksın . 307 ile senin arabanı nasıl kıyaslayabilirsin. Herşeyini bırak 307 nin ikinci eli zayıf. sen üç günde satarsan diğerini üç ayda satamazsın .Birde opelin mekanı daha rahat ve geniş. Öfkeyle kalkıp zarar ile oturma derim. :confused:
Şekil kıyaslamanda yanlış alırken bunu düşünmeliydin. Esp nin altında yatan birgerçete bu olsa gerek.

Son düzenleme:
gel sana yeni civic alalım:p

al sen pejo aldıktan sonra zaten pejo servis çalışanları ile baya muhabetini geliştirirsin bayada bi kaynaşırsınız yediğiniz içtiğiniz ayrı gitmez:kop:

yok kardeşim yaa honda cazibemi cekmiyo yani böle sportif hachback olucak nasıl yani opelden mesela tek araab tercihim olur astra h olablirim pejo307 yani punto o tür arabalar anlarsın

Geri