opelmi asla !!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kokorecci576
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Malatyadasın bence Ford'u tercih edebilirsin orada opel ve peugeota göre daha geniş servis imkanı olur diye düşünüyorum. Peugeottan da pek hayır gelmez . Focus Chia TDCI yada 1.6 ;)

herneyse hayırlısı

tamamda hemşerim onlar cok pahalı bide benim istediğim arabada kesin esp olacak gıcık oldum esp li araç alacam inat değilmi:mad:

bence opelden şaşma bu benim fikrim ama biz nedesek boş sen kafa koymuşsun

Kardeş iki tane densiz servis ustasına kızıp Opel'i sorumlu tutma, yine tercih senin ama kullandığım için biliyorum yeni Megane'lara göre Opeller gerçekten serii ve yola basan araçlar.. Yakın arkadaşımın 2001 Focus Sedan vardı, ama şimdi o da bir Opelci... Ford bu konuda -yenileri- daha iyi ama Peugeot gerçekten hoş arabalar mod'a gireceksen
Ama ince eleyip sık dokuyacaksan bu hususta yine de iyice araştırarak yeni bi araç al..

Bütün bunların üstüne ben olsam yine OPEL alırım, Astra, Vectra serisine bi bin biraz hız, yol neyim yap viraja gir ver kararını , ESP' ye de o kadar takılma bence

Kardeş iki tane densiz servis ustasına kızıp Opel'i sorumlu tutma, yine tercih senin ama kullandığım için biliyorum yeni Megane'lara göre Opeller gerçekten serii ve yola basan araçlar.. Yakın arkadaşımın 2001 Focus Sedan vardı, ama şimdi o da bir Opelci... Ford bu konuda -yenileri- daha iyi ama Peugeot gerçekten hoş arabalar mod'a gireceksen
Ama ince eleyip sık dokuyacaksan bu hususta yine de iyice araştırarak yeni bi araç al..

pejo 307 1.4hdi 70bg olanları var yol bilgisayarı falan var o araçlarda onlar premiurum modelini bulursam alıcam fulll olan modeli...307 nulursam benim comboyla kafa kafayada veririm

tamamda hemşerim onlar cok pahalı bide benim istediğim arabada kesin esp olacak gıcık oldum esp li araç alacam inat değilmi:mad:

Aracın fiyat ve özelliklerine bakılırsa bizim astra h cok üstün forddan dizelde yinede sen bilirsin

Fiesta Sport 3K 1.6 TDCi 90BG - 204Nm Tork
34.830,18 YTL

ESP+TCS(Elektronik Stabilite Programı ve Çekiş Kontrol Sistemi) opsiyon

Ford_Fiesta_St_2.jpg

Son düzenleme:
Fiesta Sport 1.6 TCDI

Fiesta Sport 3K 1.6 TDCi
34.830,18 YTL

ESP+TCS(Elektronik Stabilite Programı ve Çekiş Kontrol Sistemi) opsiyon

Ford_Fiesta_St_2.jpg
ustam sen ne yaptın bunlar sıfır fiyatlarmı okadar yükseğe cıkmama :)

Yani :) ben olsam senin yerinde 98 Honda VTI alırım benzinci benzinci dolaşırım sonra.. :)

herneysede opelden şasma ;) servis işinide müdürlerine rapor et birebir diyalogu adamların ekmek teknesi degişir ;)

Geri