Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
benim görüşüm benzinli motor ölmez.en kötü ihtmalle red lıne seven biriysen ve köpek gbi abansan bile sana patlıcagı bi rektefiyedir onunda maliyeti 300 ila 500 ytl arasıdır.km de bence hiç sorun degildir.dizel olsa 150000 kaldır at:d
benim görüşüm benzinli motor ölmez.en kötü ihtmalle red lıne seven biriysen ve köpek gbi abansan bile sana patlıcagı bi rektefiyedir onunda maliyeti 300 ila 500 ytl arasıdır.km de bence hiç sorun degildir.dizel olsa 150000 kaldır at:d
benim araba 97 vectra b ama yağ yakıyor birde debriyaj srtinin değişmesi gerekiyor. yağı tam olarak neyden yaktığını bilmiyor usta çarşamba açacak motoru o zaman anlarız diyor. ama büyük ihtimal sibopların lastikleri eskimiş onlarıdan pistonlara yağ kaçırıyo onu değiştireceğiz çünkü motorun iyi diyor ama haliyle benim moral sıfır oldu. 2 haftada 1 litre yağ eksiltmiş kalender.