Opellerin Motor ömrü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eyup01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aslında her arabanın forumunda o arababalar için olumsuz tecrubeler yaşayanlar var.Bu şu demek kul yapısı .şans meselesi mutluluk markada değil.

bnm aracım 2003 astra g şuanda 185000 km de. inanıyorumki 500000 rahat yapar. ve uzun yola gidiyorum. her hafta 1000 km yol yapıyorum. 195 çok rahat görüyor. 100 den 160 a 6 saniyede çıkıyor. tık yok. performansı hala mükemmel. bakımlarını aksatmam kesinlikle.

Benim araç astra h 2007 cdti kmsi malesef 197binde, motorda bakımsal parçalar hariç değişeni yok

sanırım türkiyede bu arabayla bu model süresinde bu kilometreyi yapan tek benim

yeri geliyor arabayı 5bin devir agresifte kullanıyorum yeri geliyor uzun yolda sabit 5nci vitesle 2bin devirdede gidiyorum ayrıca araç 1,5 senedir chiptuningli

boş verin arkadaşlar motor her zaman yapılır kaporta sağlam olduktan sonra cürümesin yeter

Netten bakin araba satiş sitelerine yazin km leri..500.000 km üzerinde multijet motor var...

Benim kuzen enjektör pompa ustasi dükkanina yazin avusturya plaka e320 cdi (817.000 km)gelmişti adam makina mühendisi avusturyada ve dediği dizel motorlar adam akilli bakilirsa en beterlisi rahat rahat 500.000 km leri geçer demişti...tabiki kullanmadan kullanmaya değişir 512000 de corollada gördüm 367000 torosta

bence kimse bir araca 300.000 km binmez zaten.
ortalama bir kişi yılda 20-30 km yapar..
3-5 yıl sonrada aracını değiştirir zaten..
o yüzden korkacak bişey yok..

bu kadrda detay fazla bence..

gittiği yere kadar işte fazla da kurcalamayalım :)

Babamda 81 ascona vardı, ilk sahibiydik 2006 yılında sattık 750.000km yol yaptık o arabayla ve 450.000 km de motor yapıldı. Tamamen kullanıma bağlı ve motor aşınmaları motor soğukken meydana gelir.Kısa sürüşler sık olursa motor zarar görür ve çabuk yıpranır.

Ben 3.sanayide 260bin km 99astra g gördüm ne zaman gitsem ordaydı siz düşünün yani durumunu.Tam motor falan yapıldı anca adam oldu derken araın kendi hırpaladı.

260.000 deyim motorda ne ses ne yağ yakma nede herhangi bir sorun var...
Hiç bakımını Geçirmedim Arabanın herhangi bir yerinden Tık ses Gelse sanayideyim

yorumlarınızı okudum da benda yazmadan geçemedim forumda bencen çok km yapan yoktur sanırım aracım ticari taksi 600 bin küsür de ve halen 200 km üzeri hıza çıkabiliyor taş gibi arzası yok bir milyonu aşacagıma inanıyorum

Geri