9 Eyl 2007 #1 gokalp Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Ağu 2006 Mesajlar 8,950 Tepkime puanı 0 Puanları 0 opellerin coğunda neden orta konsolda bardak tutucu yok çok sinir bi durum bence en lazım bişeyi koymamışlar.
opellerin coğunda neden orta konsolda bardak tutucu yok çok sinir bi durum bence en lazım bişeyi koymamışlar.
9 Eyl 2007 #2 M.YILDIZ Forum USTA'sı Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 29 Eyl 2006 Mesajlar 6,698 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 37 warya gokalp torpıdo gözunu acınca. acayip kullanışlı .. şaka bi yana gercekten çok lazım olan bırsey. ben teneke kolayı ancak kapı cebıne koyuyorum
warya gokalp torpıdo gözunu acınca. acayip kullanışlı .. şaka bi yana gercekten çok lazım olan bırsey. ben teneke kolayı ancak kapı cebıne koyuyorum
9 Eyl 2007 #3 buraki Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 7 Kas 2006 Mesajlar 1,597 Tepkime puanı 0 Puanları 0 yeni corsalara var, b kasa vectralardada var die biliyorum
9 Eyl 2007 #4 hi_cazz Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Mar 2007 Mesajlar 1,819 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 39 vectra b'lerde vardı. Corsa C'mon'dada var. Ama diğer opellerde nasıl bilmiyorum. Gerçi Benim pek kullandığım bişi değil.
vectra b'lerde vardı. Corsa C'mon'dada var. Ama diğer opellerde nasıl bilmiyorum. Gerçi Benim pek kullandığım bişi değil.
9 Eyl 2007 #5 M.YILDIZ Forum USTA'sı Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 29 Eyl 2006 Mesajlar 6,698 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 37 passattakı cok şık.
9 Eyl 2007 #6 M@honi Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 18 Ağu 2006 Mesajlar 6,933 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 38 kapılarda var sanırım o yüzden
9 Eyl 2007 #7 hi_cazz Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Mar 2007 Mesajlar 1,819 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 39 astrammm' Alıntı: passattakı cok şık. Genişletmek için tıkla ... hangisinde?
9 Eyl 2007 Konuyu Başlatan #8 gokalp Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Ağu 2006 Mesajlar 8,950 Tepkime puanı 0 Puanları 0 şimdi kapıya kadar kim eğilcek yada torpidoya kadar bence orta konsolda yada en azından önkonsolda yeralması gereken bişey
şimdi kapıya kadar kim eğilcek yada torpidoya kadar bence orta konsolda yada en azından önkonsolda yeralması gereken bişey
9 Eyl 2007 #9 KentucKy Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 1 Şub 2007 Mesajlar 3,138 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 41 şöför dikkatini dağıtıp içecek içmesin diyedir herhalde
9 Eyl 2007 #10 M.YILDIZ Forum USTA'sı Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 29 Eyl 2006 Mesajlar 6,698 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 37 hi_cazz' Alıntı: hangisinde? Genişletmek için tıkla ... valla 98 li yıllardan 2000 li yıllardakiler kullüğün uzerınde. uzerıne basınca 2 tane bardaklık cıkıyor. gokalp' Alıntı: şimdi kapıya kadar kim eğilcek yada torpidoya kadar bence orta konsolda yada en azından önkonsolda yeralması gereken bişey Genişletmek için tıkla ... gökalp zaten torpıdodakını hangımız kullanabıldıkkı??? onu kullanmak ıcın arac park halınde vede yolcu koltugu boş olması lazım
hi_cazz' Alıntı: hangisinde? Genişletmek için tıkla ... valla 98 li yıllardan 2000 li yıllardakiler kullüğün uzerınde. uzerıne basınca 2 tane bardaklık cıkıyor. gokalp' Alıntı: şimdi kapıya kadar kim eğilcek yada torpidoya kadar bence orta konsolda yada en azından önkonsolda yeralması gereken bişey Genişletmek için tıkla ... gökalp zaten torpıdodakını hangımız kullanabıldıkkı??? onu kullanmak ıcın arac park halınde vede yolcu koltugu boş olması lazım