opelinizle 2.viteste en cok kac gordunuz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emirhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar bu gayretle devam ederseniz servis kabul elamanını görürsünüz

Fikir sadece

Arkadaşlar Arabaların Performansları kullanıcıya yakıta ve aracın debriyaj vs ekipmanına göre değişir. burda en yüksek hızı değilde aracın devir saatine göre yaptığı hızı konuşsak daha doğru olmazmı.
Mesela düz yolda Benim
Astra 1.4 GL AC
5. Viteste 3000 devirde
110 km sabit hızla gidiyor.

Aynı Modeldeki diğer arkadaşların araçları aynı devirle daha hızlı gidiyorsa o zaman benim aracımda problem vardır.
Bu sizcede adil ve dürüst bir karşılaştırma olmazmı. Bu şekilde mesajları okuyan insanlarda araçlarını buna göre ölcümü yapılan araçlarla karşılaştırırlar. Herkes kendi aracının nerede olduğun görür. kimsede aracını zorlamamış olur.

Mesela bir arakadışımız Opel Astra 1,6 aracımla ben düz yolda 5. Viteste 6500 devirde 220 sabit hızla gidiyorum diyorsa ( ben hayatta süremem o hızda) ve bende aracımla aynı hızı yakalıyorsam sorun yok demektir. Anlatabildim mi.
Şimdiden Ölcümleriniz için teşekkürler.

1:20
2:30
3:45
4:70
5:90

fazla hız sevmem

aracım easytronic
6500 d/dak 'da

1.vites>51 km/s
2.vites>96 km/s
3.vites>143 km/s
4.vites>199 km/s
5.vites>248 km/s
(kadran 260 'tı ama devir bitti:kop: )

Geri vites>57 km/s

veriler kesinlikle doğrudur ama teoride!;)

aracım easytronic
6500 d/dak 'da

1.vites>51 km/s
2.vites>96 km/s
3.vites>143 km/s
4.vites>199 km/s
5.vites>248 km/s
(kadran 260 'tı ama devir bitti:kop: )

Geri vites>57 km/s

veriler kesinlikle doğrudur ama teoride!;)

:eek::eek::eek::eek:maşallah abi geri geri giderken 57 km hızla nasıl gittin öyle

Vectra Cdx

Merhabalar Ben Onur YILMAZ Türkmenistan'da yaşıyorum daha önce Opel Corsa GSİ Vardı 2. vites hızı 6500 devirde iken gösterge 95 idi şimdi Vectra 96 CDX V6 2,5 aldım 2. vites son hızı 120 gösteriyor. Saygılarımla

vactra cd 2.0 2 de 110 3 de 160 goruyo 4 de 210 gordu

valla denemedim ama sizin yazdıklarınızdan sonra denemeyi de düşünmüyorum ben 2 viteste 50 gelince üçe atarım 3 te 65 gelince dörde 80 gelincede 5 atarım acaba arabamın hakkını veremiyormuyum diye düşünmeye başladım. astra gl 1.6 2001 model bende merak ettim şimdi acaba maximum kaç yapar bilen varsa cevap yazarsa memnun olurum.

Geri