Opelinizin en sevdiginiz yanii :):)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oktay38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yaşına rağmen torpido ve çevresinde en ufak bir deformenin olmaması.1998 Vectra Gls.Çünkü daha önce 1999 Golf Comfortline vardı ve soyulmalar vardı yer yer.

sevdigim yönleri cok ama kisaca .
yakitta kedi rampada aslan gibi olusu.
xenon farlar.
be agrisi yapmayan recaro spor koltuk.vs vs..

yol tutuşu her zaman güven veriyor ...

Aracımın bana ayrıcalık yaşatması ve bulunduğum ilde kalkış olsun 3 km olsun geçen olmaması 2.2 turbo astra sw özel kendi yapımım.içinin geişolması ve yol tutuşu zaten tam bir ayrıcalık.

Eee ben hızı diyorum, tam bir had bildirme arabası olması hoşuma gidiyor. Sanırım bu benimki psikolojik bir problem yani teşhiside koyalım. :mad: hayatımızın bir döneminde hep zenginlerde gördüğümüz beygirli araçlar kenara itilme duygularımızı oluşturmuş, sanki bir öc alıyoruz gibi hayattan...

Diğer hoşuma gidende hiç zorlanmadan Ankaradan istanbula 3,5 saatte gitmem ... :)

Eee ben hızı diyorum, tam bir had bildirme arabası olması hoşuma gidiyor. Sanırım bu benimki psikolojik bir problem yani teşhiside koyalım. :mad: hayatımızın bir döneminde hep zenginlerde gördüğümüz beygirli araçlar kenara itilme duygularımızı oluşturmuş, sanki bir öc alıyoruz gibi hayattan...

Diğer hoşuma gidende hiç zorlanmadan Ankaradan istanbula 3,5 saatte gitmem ... :)
Abi kaç kmh ile gidiyorsun :D, ben eskişehir - çorlu gittim geçen hafta 430 km 4 sa 45 dk ortalama hız 120 civarı .

sen heralde 160 aşağı düşmedin.

Abi kaç kmh ile gidiyorsun :D, ben eskişehir - çorlu gittim geçen hafta 430 km 4 sa 45 dk ortalama hız 120 civarı .

sen heralde 160 aşağı düşmedin.

eee tabii ... 140 ortalama oluyor.. yolumuzun bilgisayarı öyle hesapladı. Ama arabama kasıtla hiç basmıyorum yani yarış geçme edası ile değil akışında gidiyor. Tabi düzlük inişlerde 200 görüyoruz.. birde kasti bastım gerede düzünde arabacığım LPG de zorlanmadan 230 görüyor...

Aracımın bana ayrıcalık yaşatması ve bulunduğum ilde kalkış olsun 3 km olsun geçen olmaması 2.2 turbo astra sw özel kendi yapımım.içinin geişolması ve yol tutuşu zaten tam bir ayrıcalık.

2.2 turbo astra sw yi merak ettim fotoğrafı var mı hiç üye otomobilleri kısmına koymalısın bence böyle özel hazırlanmış bir arabayı ;)

Aracı sürerken kız arkadaşımın yan koltuktan hayran hayran bakmasına :) ve alın teri olmasına

Geri