Opelinizin en sevdiginiz yanii :):)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oktay38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

oktay38

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadslar hep kötü yanını söylüyoruz peki sizi en cok mutlu eden yönü hangisi

benimki seyir halinde 3 le giderken 60-80 arası yanımdan birinin hızla gecip o an sinirlenik 3 den 2 ye cekerek hızlı bir sekilde ona yaklasmam :):) birde kozaklı yolunda focusla dalaga gecmem :):)
bir tane daha söyleyim arabaya binince rahatda ve güvende oldugumu hissetmem :)

benım soyleyecek fazla bırseyım yok calıbra olması yetıyor :D

aaahhh aaahhh sunroofunu açıp tıngır mıngır gezmeyi severdim... bide 2 inci vites 4000 devir civarı pusuda bekleyip sonra arkadan yaklaşan arabaların geçmesine izin vermezdim egzantirikten sonra 4 devir üstü çok farketmişti :D:D

aaahhh aaahhh sunroofunu açıp tıngır mıngır gezmeyi severdim... bide 2 inci vites 4000 devir civarı pusuda bekleyip sonra arkadan yaklaşan arabaların geçmesine izin vermezdim egzantirikten sonra 4 devir üstü çok farketmişti :D:D

takma dostum..en kotu gunun boyle olsun...
bitirdigin her yol yeni bir baslangictir... :D:D

beni sadece vectra mutlu ediyodu astra etmiyo:)

sende yine astra var :) bende oda yok ama ankaradan bir sonata buldum 2bin motor gls kafamı sardı biraz 94 model 10 milyar servis bakımlı düşnüyorum yoksa doch 156 a kasa gt alacam :)

Duruşu, güven vermesi,yol tutuşu, rahatlığı, kaputtan uzanan aynaları...

usta resımdekı vectra senın mıydı gayet karızmaymıs yaa uzuldum valla arabanın artık olmamasına... bende arabam olsun ıstıyorum alman sıtelerınden 2.el araba bakıyorum gercı super astralar var... sorunun cevabı içinde benım en guzel hoşuma giden yönü takılan jantlat bi arabaya ancak bu kadar yakışır bana göre... heleki astra için...

Geri