Opelinizden parça çalan ustaya ne yapmak lazim ?????????

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cenkerden
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cenkerden

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar vectra b aracımı aldığımda far yukseklıgını ayarlıyabılıodum,depo marka far taktırdım 1 yıl once,babam goturmustu farları taktırmaya.çıkanlarıda depoya koymus,bende hıc bakmadım ustune far ayar motoru varmı yokmu dıe,zaten farda değil kaputun altında bir yerlerde sanıodum o motorları,ama acı gercek ögrendımkı farların ustundeymiş ve bızım farların ustunde motorlar yok değiştiren usta çalmış farları şimdi ne yapmak lazım,ölürmüsün öldürürmüsün..........

bu saatten sonra yapılcak pekte birşey kalmamış adama gitsenizde inkar edecektir en iyisi çıkmacılarda ucuz yollu fiyata aynı parçayı temin etmektir

abi herzaman bildiğin yada birinin tanıdıgı ustayı bulmakta fayda var neyse geçmiş olsun Allah daha beterinden saklasın :(

allah kimsenin başına vermesin çok kötü bir durum,bir ordan burdan kısıp para biriktirip bi araba alıyoroz bu admlar parçaları çalıyo,ALLAH çıkartır bir yerden.....

tanıdık bildik usta bulmak dışında aracınızın başında bekleyin. ustaların çalışma şekilleri değişiyor siz bakarken.

Piyasa adileşmiş iyice 3 kuruşluk parcaları bıle sökuyorlar arabadan haram zıkkım olsun gercekden insanın basına en olmucak seyler gelıyor bu kadarda olmaz lanet olsun..

herkeze arabanı vermeyeceksin sende

Çok geçmiş olsun. İşlem yapılırken aracın başında beklemek şart. "Usta"ya götürülen arızalı aracın arızası giderildikten sonra başka yerden arıza verdiğini çok gördüm. "Usta"lar belki tekrar gelesin diye, belki de temiz çıkma parça uğruna bu adiliği yapabiliyorlar. Gerçek "usta"ları tenzih ederim...

gecmiş olsun

Geri